Apple undskylder batterislugende iOS-fejl og er klar med beta-rettelse

En softwarefejl i styresystemet på Apples iPhone dræner batteriet usædvanligt hurtigt. Apple undskylder og er nu klar med en opdatering til iOS, som skal løse problemet, i første omgang dog kun til udviklere.

iPhone-ejere i hobetal oplever, at deres telefoner mister strøm usædvanligt hurtigt. Det har fået Apple til at undskylde, og firmaet er nu klar med en beta-opdatering, der muligvis løser problemet.

Fejlen skulle være særligt slem for iPhone 4S-ejere, men også tidligere modeller af telefonen skulle være berørt.

Apple har ifølge Engadget meldt ud, at firmaet arbejder på en softwareopdatering, der retter problemerne, som vil være ude i løbet af et par uger. Og noget kan der være om snakken, for kort tid efter blev iOS 5.0.1 betaen sendt ud til udviklere.

Ifølge 9to5Mac bringer opdateringen også en rettelse af et sikkerhedshul, hvor man kunne bryde ind på en iPad 2, hvis den havde et smartcover.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (3)

Kommentarer (3)
Michael Lykke

Det spøjse ved den fejl er at det kun påvirker nogen. Jeg har også læst om de folk der oplever det men jeg brugte fx min rigtig aktivt igår og alligevel var batteriet på ca. 70% da dagen var ovre.
Kunne være interessant at vide hvad det er der giver problemer for nogle.

Thomas Rasmussen

Jeg opgraderede min iPhone 4 til ios 5 forleden og lagde mærke til voldsomt strømforbrug. Normalt så bruger den ca. 5% af batteriet på 8 timer hvis jeg bare har den liggende, men efter IOS 5 opgraderingen var der brugt ca. 30% batteri efter 8 timer uden brug (den agere vækkeur så er ret sikker på at den ikke bliver brugt i den periode ;-))

Efter et lille tip prøvede jeg så at slå Vejr widget og Stocks widget fra, og nu ser det faktisk ud til at strømforbruget er tilbage på det normale.

Det undre mig så at der er forskel på hvad folk oplever... men både min og min kærestes iPhone 4 var hårdt ramt af dette.

Michael Lykke

Meget interessant - Jeg har opgraderet et par af de interne testenheder til iOS 5 uden at opleve problemet. Men vil prøve at eksperimentere lidt med de widgets for at se om jeg kan spotte en forskel.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017