Intet bud på hvad kritisk cyber-hændelse koster dansk høreapparatgigant

Illustration: Demant
Det vides endnu ikke, hvad det koster Demant, at selskabet i sidste uge måtte lukke alle it-systemerne ned og bruge dagevis på at starte dem op igen.

Det er stadig ikke klart, hvad det koster høreapparatproducenten Demant, at virksomheden i sidste uge måtte lukke ned for alle systemerne pga. en it-hændelse. Det fortæller Børsen på baggrund af en nyhed fra Ritzayu Finans, hvor it-hændelsen desuden bliver omtalt som cyberkriminalitet..

It-systemerne bliver kun startet op langsomt, og da virksomheden sendte en pressemeddelelse ud fredag eftermiddag, var der stadig mange systemer, der ikke var oppe at køre.

»Vores gradvise og omfattende genetablering fortsætter efter planen og vores prioriteringer, og organisationen arbejder intensivt med fremgang på en struktureret og grundig måde,« lyder det i meddelelsen fra firmaet ifølge Ritzau Finans.

Demant, der bl.a. ejer Oticon, har ikke givet et officielt bud på, hvad den »kritiske it-hændelse,« som de kaldte det i første omgang, kommer til at koste virksomheden, men de fortæller, at der ikke er tegn på, at persondata er blevet tilgået eller hevet ud af systemerne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere