Internetadgang er afgørende for unges hotelvalg

Wifi er ved at blive en nødvendighed for vores ve og vel.

Tjekker du altid, om der er internet på dit hotel og i så fald, hvor hurtigt det er? I så fald er du ikke den eneste.

Læs også: Stort sikkerhedshul i wifi-chips i både Android og iOS enheder

To norske forskere har spurgt 120 unge voksne, hvad de vægter højest, når de skal vælge hotel og her vægtes internetadgangen tredjehøjest - lige under total kundevurdering og pris per nat. Det skriver forskning.no.

Læs også: Et ja til Google-felt på smartphonen: »Det er fuldstændig uigennemskueligt«

Det siger ifølge forskning.no noget om, hvor meget wifi betyder for vores komfort.

Studiet præsenterede deltagerne med en række kunstige brugeranmeldelser og især de brugeranmeldelser, der roste wifi-adgangen påvirkede deltagerne til at vælge netop det hotel.

Godt er vigtigere end gratis

Derudover viser undersøgelsen, at folk gerne betaler for internetadgang, hvis den er god. Den viser også, at langt de fleste ikke nøjes med at tjekke, om der er internet, men også læser anmeldelser af hotellerne igennem for at se, hvor god internetadgangen er, når det kommer til stykket.

Læs også: Særlig sms får Samsung-telefoner til at genstarte uendeligt via WAP-fejl

Hotelsitet Tripadvisor foretog i 2016 en undersøgelse blandt 46.000 rejselystne i alle aldre. Her svarede 46 procent, at det var en absolut nødvendighed, at deres destination tilbød internet.
De unge fra den norske undersøgelse foretrækker desuden at hotellets wifi ikke har et alt for avanceret password. Koden skal jo indtastes på mange enheder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Bente Hansen

At vi ikke booket, hotel, camping, eller andet uden Internetadgang, Vi er så måske blevet gamle imens.

Men udenlandske lokationer, med undtagelse af historiske minder og lignende, kommer slet ikke på tale. Uden gratis og ordentligt internet. Det kan måske ændre sig inden for EU, når prisen på mobildata falder..

  • 0
  • 0
#6 Knud Jensen

har end ikke gjort mig ulejligheden at tjekke om der var internet adgang på de hoteller jeg har været på. Det er væsentligt nemmere at gå ind i nærmeste kiosk efter at være landet, og finde et 30 dages starter abonnement SIM kort. Koster omkring 15-30$ og fungerer fra alle steder på ferien. Og hvis man har mere end 1 dims, så er internetdeling som regel nok.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere