Internationalt samarbejde vil gøre 5G-markedet uafhængigt af Kina

Illustration: Pixabay
5G-markedet skal diversificeres, skriver USA, Indien, Australien og Japan i en fælleserklæring.

USA, Indien, Australien og Japan – den såkaldte QUAD-gruppe – annoncerer en række initiativer, der bl.a. skal tilskynde teknologiudvikling og -deling, herunder 5G.

Det skriver The Register pba. en fælles erklæring fra de fire lande.

»Vi forventer, at teknologileverandører, leverandører og distributører producerer og vedligeholder sikre systemer, og at de er pålidelige, gennemsigtige og ansvarlige i deres praksis. Teknologiudviklere bør også indbygge security-by-design-tilgange, således at robuste sikkerhedspraksisser er en del af teknologiudviklingsprocessen,« står der i erklæringen.

Eksempelvis vil QUAD facilitere miljøer, der skal diversificere 5G-markedet, herunder ved hjælp af testfaciliteter.

Det er ifølge The Register et forsøg på at bryde Kinas dominans på 5G-markedet og sikre, at alle lande kan benytte 5G, der ikke er udviklet af Kina.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Thorleif Bundgård

Ja det er kun et spørgsmål om hvem vi vælger til at scanne vores mail og dokumenter. De udråbte venner (USA) - vennernes gamle fjender (Japan) - vennernes nyudråbte fjender (Kina) - vennernes kommende buddies (Australien-som køber militært hos usa) Eller ??? Tja, forlæng selv listen. uanset hvad, så kan man altid finde noget at bekymre sig om.

  • 3
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere