Infosecurity er skudt i gang: Det ser gæsterne frem til

Illustration: Henning Mølsted
Øksnehallen har åbnet dørene for dette års Infosecurity. Version2 har talt med gæsterne i køen om, hvad de forventer af Danmarks største IT-messe. 3.000 deltagere er tilmeldt.

I dag slår Øksnehallen i København dørene op til dette års udgave af it-sikkerhedsmessen Inforsecurity. Mere end 3.000 mennesker har tilmeldt sig, og der er både habitjakker og hættetrøjer at finde i køen ind til Danmarks Største it-messe.

Over 80 udstillere, mere end 110 seminarer og cases samt 25 udvalgte keynotes er på programmet, som blandt andet dækker compliance og cybercrime samt data og cloudsikkerhed.

Version2 møder Lene Bach Sørensen i køen til messen. Hun er gæst til messen og arbejder til daglig som it-revisor, og hun ser frem til at få opdateret sin viden om blandt andet it-sikkerhed og nye produkter på markedet.

Derudover er hun spændt på at se dagens oplæg om sikkerhed i skyen.

»Cloud-sikkerhed er noget, der optager mig, blandt andet fordi min virksomhed er begyndt at tage skridt i retning mod at bruge det,« siger hun.

Netværk og nye produkter

Udover oplæg og keynotes giver infosecurity også mulighed for at stifte bekendtskab med nye mennesker og produkter. Det er en af grundene til, at Lasse Kristensen, der arbejder med DevOps, i år gæster it-messen, fortæller han, da Version2 møder ham i køen.

»Jeg ser især frem til at lave networking og derudover er jeg spændt på, om der bliver præsenteret nogle nye produkter, som kunne være spændende at implementere,« siger han

To dages program

Årets Infosecurity løber over to dage, og også i morgen er der oplæg, der er værd at se frem imod. Det fortæller gælsten René Holm, som især fremhæver én keynote, som han skal se.

»Jeg ser frem til nogle spændende foredrag og keynotes om de sikkerhedstrusler vi står overfor. Det er et spændende program, men jeg ser især frem mod oplægget med vores Forsvarsminister, der kommer og præsenterer noget om cybersikkerhed i morgen,« siger han til Version2.

Version2 dækker it-messen Infosecurity løbende.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere