Infosecurity er skudt i gang: Det ser gæsterne frem til

1. maj 2019 kl. 09:56
Infosecurity er skudt i gang: Det ser gæsterne frem til
Illustration: Henning Mølsted.
Øksnehallen har åbnet dørene for dette års Infosecurity. Version2 har talt med gæsterne i køen om, hvad de forventer af Danmarks største IT-messe. 3.000 deltagere er tilmeldt.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2019 byder på mere end 110 seminarer og cases, 25 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk d. 1. og 2. maj i Øksnehallen i København.

Konferenceprogrammet dækker compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt data og cloud og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Du bliver også opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere og får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere om Version2 Data & Cloud Expo, der afholdes sammen med Infosecurity Denmark

I dag slår Øksnehallen i København dørene op til dette års udgave af it-sikkerhedsmessen Inforsecurity. Mere end 3.000 mennesker har tilmeldt sig, og der er både habitjakker og hættetrøjer at finde i køen ind til Danmarks Største it-messe.

Over 80 udstillere, mere end 110 seminarer og cases samt 25 udvalgte keynotes er på programmet, som blandt andet dækker compliance og cybercrime samt data og cloudsikkerhed.

Version2 møder Lene Bach Sørensen i køen til messen. Hun er gæst til messen og arbejder til daglig som it-revisor, og hun ser frem til at få opdateret sin viden om blandt andet it-sikkerhed og nye produkter på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover er hun spændt på at se dagens oplæg om sikkerhed i skyen.

»Cloud-sikkerhed er noget, der optager mig, blandt andet fordi min virksomhed er begyndt at tage skridt i retning mod at bruge det,« siger hun.

Netværk og nye produkter

Udover oplæg og keynotes giver infosecurity også mulighed for at stifte bekendtskab med nye mennesker og produkter. Det er en af grundene til, at Lasse Kristensen, der arbejder med DevOps, i år gæster it-messen, fortæller han, da Version2 møder ham i køen.

»Jeg ser især frem til at lave networking og derudover er jeg spændt på, om der bliver præsenteret nogle nye produkter, som kunne være spændende at implementere,« siger han

To dages program

Årets Infosecurity løber over to dage, og også i morgen er der oplæg, der er værd at se frem imod. Det fortæller gælsten René Holm, som især fremhæver én keynote, som han skal se.

»Jeg ser frem til nogle spændende foredrag og keynotes om de sikkerhedstrusler vi står overfor. Det er et spændende program, men jeg ser især frem mod oplægget med vores Forsvarsminister, der kommer og præsenterer noget om cybersikkerhed i morgen,« siger han til Version2.

Version2 dækker it-messen Infosecurity løbende.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger