Ikke mere Windows 7: Microsoft gør Windows 10 til 'anbefalet' opdatering

Windows 10 vil nu komme til computere, der er indstillet til at opdatere automatisk.

Hvis du er en af de mange Windows-brugere, der har skyet Windows 10, så er der god grund til at tjekke op på dine opdateringsindstillingerne. Fra denne uge er den nyeste udgave af styresystemet blevet til en 'anbefalet opdatering' frem for et muligt tilvalg.

Det skriver The Register.

Læs også: Windows 10-opdatering genaktiverer fravalg i apps uden advarsel

Ændringen betyder, at computere, der er indstillet til at opdatere automatisk, automatisk vil hente et par gigabytes og installere Windows 10. Det anbefalede styresystem sniger sig altså ind på alle computere, der er indstillet efter Microsofts anbefaling for ikke at gå glip af vigtige opdateringer.

Læs også: Windows frustrerer ansatte: Pc’er bruger timer på at opdatere i arbejdstiden

Selv hvis man manuelt installerer sine opdateringer, er der grund til at holde ekstra øje. Windows 10-opdateringen vil nemlig være krydset af automatisk på forhånd - klar til et klik på 'OK'.

Microsoft understreger, at ingen brugere vil blive tvunget over på det nye styresystem. Det vil også være muligt at droppe Windows 10 inden for de første 30 dage, hvis man ikke bryder sig om det, lover it-giganten.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (6)

Kommentarer (6)
Henrik Hansen

Min observation er, at ingen versioner på et AD bliver tilbudt Win 10, heller ikke som tilvalgsmulighed i Windows Update.

Dette ville også skabe totalt kaos hos de fleste lidt større virksomheder.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017