IBM vinder kæmpe-udbud på Serviceplatformen - det var ellers annulleret

IBM vinder kæmpe-udbud på Serviceplatformen - det var ellers annulleret
Illustration: Jesper Kildebogaard.
Kombit aflyste sidste år det store udbud på Serviceplatformen, fordi leverandørerne ikke bød sig til. Nu er IBM løbet med opgaven til 500 millioner kroner.
14. marts 2019 kl. 09:57
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Efter at Kombit sidste år måtte annullere udbuddet på en halv milliard kroner på grund af manglende interesse, har IBM nu vundet den store kontrakt drift, vedligehold og videreudvikling af Serviceplatformen.

Det skriver Kombit i en pressemeddelelse.

Serviceplatformen, der i dag drives af Systematic, skal nu i en såkaldt “transitionsperiode” flyttes over til IBM, der ifølge Kombit har leveret et godt tilbud.

»IBM har leveret et tilbud, som fuldt ud lever op til de krav og forventninger, vi har stillet til den kommende leverandør i udbudsmaterialet – det gælder blandt andet sikker drift og videreudvikling af fremtidens Serviceplatform,« udtaler KOMBITs markeds- og innovationschef Inge Speiermann Vognsen.

Konkurrence fra andre udbud

IBM får opgaven i et genudbud, og Kombit aflyste i foråret 2018 det oprindelige udbud, fordi man ikke kunne få leverandørerne til at bide på krogen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det begrundede Inge Speiermann Vognsen dengang med, at der var hård konkurrence om leverandørernes gunst fra andre offentlige udbud.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger