IBM skal digitalisere udsatte børn for 40 millioner

Kommunernes nye sagsbehandlingssystem til området for udsatte børn skal efter al sandsynlighed leveres af IBM. Kontrakten løber over 60 måneder og lyder på et tocifret millionbeløb.

IBM har vundet ordren på levering af et nyt sagsbehandlingssystem til området for udsatte børn og unge i kommunerne. Det oplyser Kombit, som er et it-firma under kommunernes interesseorganisation, KL.

IBM og Kombit har dog ikke underskrevet kontrakten endnu, da der i øjeblikket er ti dages stand still-periode, for give konkurrenter mulighed for at klage over valget.

Kombit ønsker ikke at kommentere valget yderligere eller at oplyse hvad den endelige værdi af kontrakten før stand still-perioden udløber, men henviser til udbudsbekendtgørelsen.

I den står der, at kontraktens omfang anslås til 40 millioner kroner før moms.

Udbudsbekendtgørelsen kræver, at systemet skal kunne integrere de kontorapplikationer, som kommunerne har sådan som e-mailklient, økonomisystemer og ESDH, men derudover går bekendtgørelsen ikke i detaljer med hvad systemet skal kunne.

Kontrakten løber over fem år og omfatter den udvikling og vedligeholdelse af systemet, men med mulighed for forlængelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Peter Larsen

To citater: "kontraktens omfang anslås til 40 millioner kroner før moms." "derudover går bekendtgørelsen ikke i detaljer med hvad systemet skal kunne." Hvordan kan man levere noget for 40 mio. uden at vide hvad der skal leveres?!?! Det her lugter af endnu en offentlig IT-skandale hvor IBM scorer kassen og KomBit må betale, fordi de ikke har specificeret hvad der skal leveres. Tillykke til IBM herfra, det er da en kontrakt med temmeligt meget gummi indbygget.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere