IBM-fyring kan skyldes strid om pris

Ifølge Version2's oplysninger så er uenigheder om de kommercielle rammer begrundelsen for, at TDC valgte at opsige forhåndsaftalen med IBM.

En kilde tæt på sagen om TDC's fyring af IBM i forbindelse med konsolideringen af televirksomhedens it-systemer, peger på uenighed om de kommercielle rammer som årsag til fyringen.

Angiveligt skulle TDC blandt andet have ønsket en fastpris-aftale på projektet, hvilket IBM ikke ville være med til. Og det var samtidig vigtigt for IBM, at netop de økonomiske rammer blev nævnt i begrundelsen for, hvorfor forhåndsaftalen om EA-projektet blev skrottet.

IBM's insisteren på, at de økonomiske rammer blev nævnt som begrundelsen for samarbejdsophøret kunne ifølge en af Version2's kilder tyde på, at IBM ikke ville have det til at se ud som om, at TDC droppede IBM, fordi IBM ikke var i stand til at løfte opgaven.

Hverken TDC eller IBM vil kommentere årsagen til fyringen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 knud johansen

det er vel meget typisk i disse store projekter at man fokuserer på pris og kun lidt på hvor går man hen hvis leverandøren fejler..eks ikke holder pris, leveringstid, ikke magter opgaven.. det er set med hospitalsjournalprojektet, metro, ic 3/4 tog, broer, lønningssystemer.. ja, listen er lang i de offentlige projekter.. jeg ved ikke hvordan disse indkøbere sover om natten.. de ville formentlig sove bedre hvis de vidste de kunne regne med leverandørerne...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere