IBM-chef stiller op for Ny Alliance

Salgschef i IBM Malou Aamund vil ifølge Ritzau stille op for Ny Alliance ved det kommende folketingsvalg.

Allerede tilbage i maj måned meddelte salgschef i IBM, Malou Aamund, at hun havde meldt sig ind i Ny Alliance.

Den gang var forklaringen, at selskabet havde en social borgerlig profil, som hun følte sig tryg ved.

»Mine tanker var virkelig, at endelig er der et borgerligt parti, som har en social linje, jeg kan støtte op om. Hver gang jeg har været nede og sætte mit kryds ved de borgerlige partier, så har jeg rystet på hånden, fordi jeg ikke har været helt tryg ved situationen«, sagde Malou Aamund til Politiken.

Nu kan nyhedstjenesten Ritzau så meddele, at Malou Aamund også vil stille op for partiet ved det kommende folketingsvalg den 13. november. Ifølge nyhedstjenesten skal Malou Aamund opstilles i Nordsjælland.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Michael Deichmann

Den mommende regerings IT-politik er også et punkt der langt overgår emner som velfærd (som kan udbygges ved hjælp af brug af IT), lønninger til de offentligt ansatte (som kan muliggøres ved bedre IT systemer, så deres produktivitet forøges), Asyl- og Invandrerpolitikken (hvor de tomme sæder kan besættes af velkvalificerede udlændinge) og hvad den øvrige befolkning ellers sætter som vigtige emner. Næ, vælg det rigtige dokumentformat og alle andre problemer løses :-)

  • 0
  • 0
#4 Andreas Bach Aaen

Tilbage i maj skrev jeg lidt om hvad jeg forestiller mig IT-politikken vil være for NY Alliance baseret på de tre stifteres tidligere berøring med området. http://www.bachaaen.dk/blog/?p=29

Jeg vil gætte på at f.eks. vil påstå at de er imod software patenter. De vil sikkert være for patenter på computer implementerede opfindelser - altså softwarepatenter udtrykt i newspeak.

Helt generelt er IT-politik typisk et nemt område at få et ordførerskab på i dansk partipolitik. Det er her de kan få lov at lege ordfører uden brølere betyder alt for meget i meningsmålingerne. Det er kun et springbræt til mere prestigefyldte ordførerposter. Skiftende IT-politiske ordfører med begrænset faglig interesse er bestemt ikke sundt for området.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere