IBM åbner enormt bibliotek med data om cyberangreb

Illustration: Virrage Images/Bigstock
Der er behov for en større vidensdeling om cyberangreb for at sikre sig bedre. Derfor gør IBM nu data om 20 års data arbejde med truslen tilgængelige.

IBM offentliggør sit enorme bibliotek af sikkerhedsdata fra de sidste 20 år.

Det skriver Ugens Erhverhv.

Målet er et bedre beredskab mod cyberangreb, og anledningen er, at IBM mener, at ofre for angrebene bør organisere sig på samme måde, som dem der udfører angrebene har gjort.

De mange data omfatter blandt andet information om mere end 8 millioner phishing- og spamangreb, omdømme-data fra næsten en million ondsindede ip-adresser og trusselsinformation baseret på overvågning af mere end 15 milliarder daglige sikkerhedshændelser.

Informationerne bliver tilgængelige via X-force Exchange, der er en ny platform til deling af viden om cyberangreb. Platformen indeholder udover årtiers data fra IBM også store mængder data fra tredjeparter.

Læs også: If og IBM lancerer forsikring mod online-angreb

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Tonny Rabjerg

Endelig,,, kun via et tæt samarbejde kan den bedste sikkerhed opnås. Der er ingen virksomhed der levere 100% sikkerhed, også selvom de skriver dette, men via samlet kraft kan der gøres mere. Hvis vi sammenligner med andre brancher så er det sparsomt hvad der gøres på tværs af virksomheder, offentlige og private og ikke mindst brancher. Indenfor den finansielle branche har man i mange år arbejdet med sikkerhed, men denne viden deles ikke med andre brancher der i dag møder cyber crime.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere