I det herrens år 2016 udgiver Samsung ... en klaptelefon!

Snart kan du på en moderne smartphone genopleve glæden ved at afbryde samtalen ved demonstrativt at klappe telefonen i.

Ifølge independent.co.uk arbejder Samsung i skrivende stund på en ny klaptelefon.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, de stadig større smartphones sendte konceptet klaptelefoner til tælling. Derfor er det nu forholdsvis besværligt at finde en telefon, der dækker ens behov, og som har et fysisk tastatur.

Det vil Samsung ændre på.

Den nye, gammeldags telefon udgivet tidligst januar 2016. Telefonen kaldes SM-W2016 og vil indeholde en ottekernet processor med 3 gigabyte RAM, vil have 64 gigabyte lagerplads og køre Android 5.1.1 Lollipop.

Telefonen vil desuden have to skærme. En skærm, når man 'klapper op', og en skærm på telefonens bagside, så den kan bruges som en almindelig smartphone.

Har du savnet klaptelefonerne?

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Christian Nobel

Har du savnet klaptelefonerne?

Ja, eller slider - bruger stadig min gamle SE, da den ingenting fylder i lommen.

Men klaptelefonen skal ikke være noget med 4" skærm eller derover, for så forsvinder hele ideen - den skal være så lille at den er behagelig at have i en lomme.

Så med 4,6" skærmen på Samsungen, så tak, men nej tak.

  • 0
  • 0
#4 Thorvald Johannes Pedersen

Jeg savner måske ikke lige akkurat klaptelefon (har aldrig haft en). Men jeg er meget glad for min Nokia X3-02.5 "Touch and type". Lille, let, handy, flot og lækkert design. Kun 2" skærm, men jeg har heller ikke brug for noget særligt mere, da jeg næsten ikke bruger mobiltelefonen (eller telefon i det hele taget). Bruger kun mobilen til tale og sms og som sagt ikke ret meget. Men en telefon lidt i stil med min nuværende, med Windows 10, kunne måske få mig til at skifte mobiltelefon, men også kun måske.

  • 0
  • 0
#5 Peter Jensen

Så hellere en brugbar kvalitetsantenne man kan trække ud, som i gamle dage, så man kan få ordentlig forbindelse i områder med normale og lave feltstyrker. De moderne indbyggede antenner er horribelt dårlige. Design må ikke være vigtigere end funktionalitet og kvalitet.

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere