Hvor skal Version2 på sommertour?

Version2 flytter igen i år sommer-redaktionen ud i it-Danmark. Skal vi også besøge din virksomhed?

Det var en stor succes, da Version2 hele juli sidste år tog på sommertour og flyttede redaktionen ud i it-Danmark. Faktisk var det to fluer med et smæk:

Redaktionen kom i øjenhøjde med læserne. Og vi fik skrevet en masse artikler på en årstid, hvor nyhedsstrømmen ellers har for vane at tørre ud.

Derfor gentager vi nu succesen - endda i udvidet format. Fra 25. juni og helt frem til 3. august ruller redaktionen ud i sommerlandet, hvor vi vil slå lejr i receptionen, kantinen, mødelokalet eller fællesarealet i de it-virksomheder, vi besøger.

I år vil vi gerne endnu tættere på hverdagen som it-professionel. Der bliver knap så meget kantine-fjant og mere fokus på projekterne. Knap så meget direktørens forkromede strategipræsentation og mere fokus på medarbejdernes opgaver og dagligdag.

Men hvem skal vi besøge? Og hvad skal vi skrive om?

Hvis du og din virksomhed har noget spændende at byde ind med, hører vi gerne fra dig. Benyt nedenstående formular til at indikere, hvornår Version2 må komme på besøg - og hvilke aktuelle projekter og opgaver, vi kan skrive om.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere