Hvilke danske IT-arbejdspladser har det stærkeste image?

Illustration: Teknologiens Mediehus
Version2 igangsætter nu deres årlige karriereundersøgelse af, hvilke it-arbejdspladser der er de mest attraktive. Deltag i kåringen og lodtrækningen om seks gavekort.

Deltag i undersøgelsen og vær med til at udpege Danmarks mest attraktive it-arbejdspladser.

Målet med undersøgelsen er at afdække kendskabet til 60 danske IT-arbejdspladser og holdningen til, hvor attraktive de er.

Stem her

Blandt alle, der gennemfører undersøgelsen, trækker vi lod om ét supergavekort på 5.000 kr. samt fem supergavekort á 1.000 kr. til GoGift.

Om undersøgelsen
Det tager ca. 10-15 minutter at besvare spørgeskemaet. Afhængig af din besvarelse kan tiden dog variere.

Undersøgelsens overordnede resultater offentliggøres i Version2 og Ingeniørens magasin IT Company Rank, som udkommer sammen med Ingeniøren fredag den 26. november 2021, ligesom resultaterne fra IT Company Rank præsenteres på Version2.dk.

Du kan læse sidste års IT Company Rank her.

Undersøgelsen gennemføres af Teknologiens Mediehus' interne analysebureau og dine svar behandles og rapporteres anonymt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jørgen Elgaard Larsen

Jeg havde helt glemt, at der er så mange firmaer, som jeg ikke har lyst til at arbejde for ;-)

Der er enkelte lyspunkter på listen, men der er godt nok en voldsom overvægt af nitter. Gad vide om det er det samme i andre brancher, eller er der bare mange røvere indenfor IT?

  • 11
  • 0
#4 Michael Deichmann

IBM er på listen som outsourcing leverandør, men det er de ikke siden 1. september. Det foregår nu i Kyndryl, som IKKE er på listen, hvilket måske er OK, for ingen ved endnu hvordan deres personalepolitik bliver. Der er ingen der siger at den ender med at være det samme som IBM's. IBM har jo gjort det før - i 1990'erne med Responsor, der selv om det var et 100% ejet datterselskab havde en (lidt) afvigende politik. Nu når selskabet er helt sit eget er der ingen bindinger. Vi får se.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere