Hvem stemmer du på til folketingsvalget?

Deltag i Version2.dk's lille prøvevalg og se, hvordan de andre brugere stemmer.

Fredag den 2. november har vi i papirudgaven af Version2 lavet særligt tema om valget og it's placering i den politiske dagsorden. Vi har talt med alle it-ordførerne og kigget på folketingsvalg i it-perspektiv ? i fortid, nutid og fremtid. 
 
Men hvordan stemmer brugerne/læserne af Version2? Det er aldeles uvidenskabeligt, når vi nu forsøger os med et ?prøvevalg? i spalten til venstre. Men ikke desto mindre kan det give en lille indikation, hvor professionelle it-folk sætter deres kryds.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#6 Esben Damgaard

Men ja Ebbe, det er sjovt at se hvordan der normale politiske billede er helt anderledes herinde.

Ved dog ikke helt hvorfor Ny Alliance for så mange stemmer. Er der nogle der vil uddybe det? Er de særlig IT aktive?

Ellers er det også sjovt at se at SF får mange stemmer af folk herinde fra. Verden ville se helt anderledes ud hvis det var IT-nørder der stemte :)

 • 0
 • 0
#8 Jakob Veje Hansen

Jeg synes også det er en meget bemærkelsesværdig skævhed i forhold til det omgivende samfund.

Jeg vil dog lige kommentere med, at der jo ingen steder står noget om at vi skal svare på hvilket parti vi er mest enige med vedr. IT politik.

IT politik har ingen indflydelse på, hvor jeg sætter mit kryds. Realpolitisk tror jeg ikke på, at det er væsentligt for IT området, hvem der sidder på magten. Det er, trods alt, ikke muligt at gennemføre politik i dette land uden andre partiers stemmer. Derudover mener jeg at der er langt vigtigere emner i politik end IT... :)

 • 0
 • 0
#10 Christian Nobel

Problemet er, og det er du sikker også selv klar over, at man kan ikke anse det så primitivt, og kun ud fra en vinkel.

Uagtet hvad man mener om HS (og det er ikke højt), så er der så mange andre ting der tages i ed i ens vurdering af om man ønsker en borgerlig regering eller et rødt kabinet.

Og der er ingen garanti for at en eventuel sosjalmokratisk videnskabsmininster befinder sig på et åndeligt højere plan - man ved ingen gang hvem der er kandidat.

Endvidere er det sikkert tvivlsomt om HS fortsætter i posten, da der under alle omstændigheder vil komme en ministerrokade.

/Christian

 • 0
 • 0
#11 Thomas Ammitzbøll-Bach

Jeg ved ikke rigtig, hvilket et af alle de socialdemokratiske partier, der er mindst ringe. Hvis jeg nu siger:

1) Ulandshjælp gennem fair frihandel 2) Detailstyring af borgernes færden mindskes 3) Mere FN, mindre EU 4) Skat på naturressourcer i stedet for på arbejde 5) Flere folkeafstemninger 6) Ingen spærregrænse for partier 7) Alle kandidater opstiller i hele landet

Hvilket parti ligger nærmest? Jeg er ud over hele banen: Enhedslisten, SF, Radikale, NA, Konservative. Og alligevel ikke, for de har allesammen en dagsorden om, at der skal lovgives mere og der skal reguleres mere.

Jeg savner et liberalt parti i betydningen borgernes frihed til at forme deres eget liv og ikke liberalt i betydningen politikernes frihed til at forme borgernes liv.

Thomas

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere