HTC-udbryderne i Kazam lancerer 5,15 millimeter tyk smartphone

Illustration: Android Logo
Fri ombytning af skærmen, hvis den revner inden for et år, lyder garantien fra britiske Kazam, som er på vej med det, der foreløbig er verdens tyndeste smartphone.

Det ydre siger siger 4,8 tommer ridsefrit glas med brudgaranti, foran en skærm på 1280x780 Amoled pixels og kabinet i metal-legering.

Det indre siger 1,7GHz ottekernet MT6592 processor, i fællesskab med 1 gigabyte RAM og 16 gigabyte intern lagerplads.

Engelske Kazam lancerer sin Tornado 348 smartphone, der med en prislap i Danmark på 2.599 kroner, nok skal få et par potentielle iPhone 6-kunder i butikken.

De to kameraer i telefonen er på henholdsvis 8 og 5 megapixel, og telefonen bruger Googles Android 4.4.2 Kitkat operativsystem. Den interne hukommelse kan suppleres med microSD-kort på op til 32 gigabyte. Det skriver The Inquirer.

Læs også: iPhone 6: Tidlig anmeldelse af en sen telefon

Batteriet er på 2,050 milliamperetimer, som efter sigende skulle give seks timers taletid og altså noget mindre end iPhone 6, der lover 14 timers tale over 3G.

Ud fra billederne at dømme, minder telefonen en del om denne Gionee Elife S5.1, der pudsigt nok også skulle være optaget i Guiness Book of Records som værende den tyndeste i verden.

Telefon skulle være i butikkerne i midten af november. Til de interesserede har mobilsiden.dk gennemgået data for telefonen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Henrik Madsen

Skide da være med skærmens størrelse eller deslige.

Det mest fantastiske er da at de kan få den til at holde til 6 timers samtale på 2.05 milliampere timer.

DET er sgu revolutionerende og prøv at forestille sig hvis man havde sat et 2000mA batteri i, så kunne man jo tale i ugevis uden at lade op.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere