Hollandske myndighedshjemmesider lagt ned af cyberangreb

De fleste af de hollandske myndigheders var tirsdag nede som følge af DDoS-angreb. Politikere kræver bedre sikkerhed i fremtiden.

Det officielle Holland var tirsdag offer for et DDoS-angreb, der hold myndighedernes hjemmesider nede det meste af tirsdag.

Angrebet varede fra klokken 9 om morgenen, og ifølge de hollandske myndigheder stod det på indtil samme aften.

»Vi undersøger sagen sammen med repræsentanter fra det nationale center for cybersikkerhed,« udtaler Rimbert Kloosterman fra den hollandske regerings informationstjeneste ifølge BBC.

Angrebet har fået flere hollandske politikere til at kræve, at sikkerheden øges, så man kan afværge lignende angreb i fremtiden.

Det var dog ikke kun myndighederne, der stod for skud. Også den satiriske hjemmeside GeenStijl.nl blev ramt, ligesom det også gik ud over teleudbyderen Telford.

Angrebet fandt sted samme dag, som de amerikanske myndigheder søsatte et nyt initiativ, der skal analysere de aktuelle cybertrusler og udfylde huller i landets sikkerhed på området.

Også Frankrig har annonceret en stramning af sikkerheden efter en række cyberangreb mod blandt andet landets militære enheder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere