Platon til medarbejderne: Hold brylluppet på arbejdspladsen

Frynseføljetonen: Platons medarbejdere kan frit holde store fester i firmaet lyse lokaler på Østerbro. To medarbejdere har allerede holdt deres bryllupsfest her.

Skal du holde en stor bryllupsfest, men mangler lokalerne til festen efter vielsen? Så hold festen i firmaets lokaler. Sådan er virkeligheden for Plantons medarbejdere. Erasmus Holm marketingchef i Platon holdt selv sin bryllupsfest på arbejdspladsen og er meget begejstret for muligheden:

»Vi pyntede op ude i receptionen og i mødelokalet ved siden af, så det lignede slet ikke arbejdslokaler mere,« siger han og fortsætter:

»Og så var det også let at få transporteret stole og borde herind,« og peger ud på baggården, hvor der er god plads til vareindlevering.

Han forklarer, at så længe folk efterlader lokalerne i pæn stand, er der meget frie rammer til sjov og ballade.

Personaleklubben er også et hit

For en flad 50’er om måneden får Platons medarbejdere også adgang til et væld af personalearrangementer. Erasmus Holm fortæller, at næsten alle deres danske medarbejdere er med i personaleklubben.

Pakken omfatter blandt andet en vinklub, en filmklub, hvor man kan låne film med hjem, Tivoli-sæsonkort og en masse arrangementer som indendørs fodbold og golfturneringer. For Erasmus Holm er personaleklubben en vigtig del af Platon:

»Personaleklubben er med til at binde konsulentvirksomheden sammen. Det er vigtigt, fordi vi sidder med så mange forskellige projekter flere steder i landet. Men endnu mere vigtigt er det, at vi får noget intern videndeling - det er jo det, vi lever af,« siger Erasmus Holm.

Under skybruddet i København for en måned siden, blev virksomhedens bygninger hårdt ramt. Det gik værst ud over kælderen, der ud over et serverrum også var ‘Platons Hule’, som medarbejderne kalder det. Navnet refererer til virksomhedens navn og filosoffens lignelse, og det var her, medarbejderne kunne boltre sig i pauserne og efter arbejde.

Der var blandt andet en lille biograf og en bar, men efter vandskaderne skal det hele laves om. Erasmus Holm fortæller, at det er op til medarbejderne, hvad der skal være dernede - det bestemmes på bedste demokratisk vis med en afstemning:

»Måske bliver det et fitnesscenter,« gætter Erasmus Holm.

Platon har 220 medarbejdere, heraf 120 i Danmark; resten er hovedsageligt fra andre lande i Skandinavien.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere