Her kan du stemme på Danmarks bedste Android-applikation

13 danskudviklede applikationer er med i Version2 og HTC's konkurrence om Danmarks bedste Android-applikation, og nu kan du selv teste og uddele stjerner til kandidaterne.

Version2 har smækket låget på kassen med bidrag til konkurrencen om Danmarks bedste Android-applikation, og nu har Version2's læsere mulighed for at uddele stjerner til konkurrencens deltagere.

13 applikationer udviklet særligt til Googles mobilplatform nåede at blive registreret som deltagere i konkurrencen, der har en to-dages tur til Mobile World Congress i Barcelona 17.-18. februar 2010 for to personer som førstepræmie.

»HTC er glade for, at også danske udviklere har stor interesse for Android, og vi følger selvfølgelig konkurrencen og de indsendte applikationer. Vi glæder os til at se reaktionerne og anmeldelserne, når brugerne begynder at teste dem. Det er spændende for os, at danske udviklere er så kreative og har udviklet så nyttige og brugbare applikationer, danske brugere kan få glæde og gavn af,« siger nordisk salgs- og marketing direktør i HTC, Peter Frølund.

Samtidig er der flere præmier i form af mobiltelefoner og andet gear fra HTC.

Dommerpanelet i konkurrencen består af HTC-produktchef Christer Högström, Jacob Aisen fra Unwire, Version2-blogger Tommy Dejbjerg Pedersen fra Miracle samt Version2-redaktør Morten K. Thomsen.

Men du kan også stemme på dit bud på Danmarks bedste Android-applikation på adressen www.version2.dk/android, hvor du kan hente, afprøve og uddele stjerner til de 13 deltagende applikationer.

Der kan stemmes indtil 31. januar, og de endelige vindere kåres 5. februar.

Gå ind og stem på de 13 kandidater i Version2 og HTC's Android-konkurrence på adressen www.version2.dk/android.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (9)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Tommy Dejbjerg Pedersen
  • 0
  • 0
#4 Jesper Søgaard

Er det jeres bud på de bedste applikationer til Android? Jeg bruger ikke en eneste af dem. F.eks. NTLive som er for folk der kører med bus i nordjylland?! WTF!

Her er mine bud: Nr. 1 - Task Killer. Uundværlig, da telefonerne i øjeblikket ikke kan håndtere alle de åbne programmer som der ligger i baggrunden. Brug evt. widget som kan vise dig hvor mange programmer der kører og du kan derefter lukke dem alle ved et enkelt klik.

Nr. 2 - Handcent SMS. Rigtig god til f.eks. pop-up sms og har flere konfigurationsmuligheder end standard meddelelsesprogram.

Nr. 3 - PhoneMyPC Program der kan styre dine computere. Du kan bruge programmet til at styre mus og tastatur (lækkert til mediecenter). Du kan også få dit skrivebord frem på telefonen og derefter styre mus og tastatur (fedt hvis du er på farten og skal bruge noget fra computere). Virker over 3G.

Ellers kan jeg nævne: PKT Auction - applikation til ebay

Metal Detector - sjov app som kan lave dit kompas i telefonen om til en metal detector. Det kan bruges til lidt show off ;)

Meebo IM - IM til MSN og Facebook

WiFinder - simpel app til at finde trådløse netværk

Byvejret - Vejrudsigt fra DMI

Google SkyMap - Lidt mere showoff

Livescore - app som henter seneste resultater fra livescore.com

Transdroid - Søg på mininova og isohunt tilføj og administrer dine torrents fra din telefon.

Backgrounds - Mange baggrunde som er nemme at skifte.

The Schwartz - Lyssværd (kan man leve uden?)

i Music - Download music og stream det fra nettet.

  • 0
  • 0
#9 Casper Thomsen

Hej Søren.

Læsernes stemmer afgør ikke den endelige vinder, som findes af et dommerpanel. Læsernes input er derimod med til at vise, hvilke applikationer, der måske rammer et brugerbehov. Derudover planlægger vi en mindre præmie til læsernes favorit.

Vi valgte en cookie-baseret løsning, fordi vi ikke ville kræve, at man skulle til at oprette en brugerkonto og verificere via e-mail for at stemme på en applikation, hvilket ville være besværligt for de besøgende samt mere besværligt for os at implementere.

Mvh Casper, Version2

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere