Her er softwaren der stopper løbske mobilregninger

Installer en applikation på medarbejdernes mobiltelefoner, og hold styr på regningen. Ny software regner udgifterne sammen hurtigere end teleselskaberne selv.

Når teleselskaberne ikke gør det nemt at justere forbruget af vanvittigt dyr datatrafik i udlandet, bliver der plads til andre løsninger på markedet, der kan begrænse løbske regninger for firmatelefonerne.

For selvom teleselskaberne nu gør det muligt at spærre for datatrafik ved en bestemt beløbsgrænse, er det omstændigt at skulle have fat i leverandøren hver gang, en medarbejder skal have ændret rammerne for mobilbrug i udlandet.

Læs også: Sådan stopper du kæmpe-regninger for datatrafik i udlandet

Ved hjælp af software, der bliver installeret på telefonen, kan den tele-ansvarlige nu meget mere detaljeret holde styr på, hvad en medarbejder kan solde for på mobilen.

Softwaren, der er en del af produktet DME fra Excitor, beregner nemlig i realtid, hvad brugen af mobiltelefoner har kostet. Det sker ved at sende information om samtaler og datatrafik til det svenske firma Teleopti, som vedligeholder en database over tele-priser fra hele verden og derfor kan sende information om opkaldets pris tilbage.

Dermed kan den præcise pris blive beregnet på stedet, mens det danske teleselskab, man er kunde hos, selv først kender til opkaldet og prisen, når det udenlandske teleselskab har afleveret den information noget tid senere.

DME-softwaren giver mulighed for, at den tele-ansvarlige fra centralt hold kan justere, hvor meget medarbejderne må føje til regningen, når de er i udlandet. Det kan også ske ved at inddele de ansatte i grupper, så for eksempel sælgerne får et udvidet løbepas. Softwaren kan bruges på alle større mobil-platforme.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere