Her er skallen, der gør din iPod til en iPhone

Video: 500 kroner for en Peel 520 clip-on hylster til din iPod Touch og vupti - så kan den også ringe og sms'e som en rigtig iPhone.

Hører du til dem, der købte en iPod Touch, fordi en rigtig iPhone var for dyr?

Nu er løsningen kommet, der kan opgradere din iPod Touch, så den også kan ringe og sms'e ligesom storebror.

Det amerikanske firma Go Solar har skrevet kontrakt med den 22-årige kineser Pan Young, der har udviklet Peel 520, der ud over at give telefon-funktionalitet også fungerer som beskyttelseshylster til iPod Touch'en. Det skriver NyTeknik.se.

Peel 520 blev oprindelig solgt på det sorte, kinesiske marked, men bliver altså nu helt officielt markedsført i USA til en pris på 89 dollars, svarende til omkring 500 danske kroner. Samlet set slipper man altså flere tusind kroner billigere, end hvis man købte en tilsvarende iPhone.

Ifølge Ny Teknik er Peel 520 også udstyret med et 800 mAh batteri, hvilket sammen med det eksisterende batteri skulle give omkring tre timers taletid og 120 timers standby-tid. Men hvis du drømmer om at gå nettet med Peel 520, er det tid til at vågne op: Der er ingen understøttelse af hverken 3G eller GPRS.

For at Peel 520 kan fungere, kræves det, at iPod'en er jailbreak'et. Når først det er gjort, fungerer den ifølge Ny Teknik fint til både tale og sms, selv om den ikke understøtter skandinaviske skrifttegn og selvom lydstyrken ved anvendelse af ørepropper skal justeres inde i "indstillinger"-menuen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Lars Michler

"Shop www.usa.dk" - det er en god ide at teste linket før du sender, det var vel næppe den side du mente.

Når leverandøren i USA, som i dette tilfælde, uden problemer sender til Danmark er der ingen grund til at blande mellemhandlere ind i det. Det bliver det ikke billigere af.

  • 0
  • 0
Jan Ulrich Jensen

"Ifølge deres hjemmeside vil den blot koste 725kr leveret i din postkasse, incl ALT."

Så har du vist ikke trykket på kategori "elektronik", men på "Apple". Det er IKKE Apple, der laver dette Kina-produkt. Til gengæld er både iPhone og iPod fremstillet i Kina ;-)

Dit link er i øvrigt forkert. Det viser til en dansk, plat annonce-haj.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere