Her er it-ønskesedlen til den nye regering

Illustration: REDPIXEL.PL/Bigstock
Danmark skal være et digitalt land. Ordet d-land er den røde tråd i Dansk IT's ønsker for den nye regering. Se ønskesedlen her.

»Danmark skal gøres til et digitalt land – et d-land. Et land, hvor digitalisering er en naturlig del af produktion, produkter, processer, kommunikation mv., ligesom borgerne har digitale
kompetencer, der sætter dem i stand til at skabe og formidle ny viden, idéer og produkter digitalt. I d-landet er lovgivning, regler og værdier endvidere baseret på digitale præmisser og
understøtter sikring af digitale opfindelser, kopiering, tillid og ledelse, ligesom lovgivning og regler sikrer den digitale sikkerhed for både borgere og virksomheder.«

Sådan præsenterer foreningen Dansk IT sine ønsker til den nye regering. Ønskerne er gjort op som en liste med seks konkrete punkter til den minister, der får ansvaret for digitalisering og it.

Se hele ønskelisten nedenfor.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
Per Erik Rønne

Ønskeseddelen kan uden problemer ses på en Mac, i hvert fald hvis man med to fingre ruller op og ned på touch pad'en. Men på en iPad står den af; man får minsandten at vide, at man kører med en forældet udgave af Adobe Flash.

Hvad med om version2.dk fulgte med udviklingen?

Casper Thomsen

Det filter, vi bruger til at embedde Scribd-dokumenter, er indstillet, så det lige nu anvender Flash i de fleste tilfælde, men vi er ved at ændre det, så det i stedet benytter HTML5, hvilket Scribd også understøtter - selv om HTML5-visningen ikke er lige så feature-rig og hurtig som i Flash.

Når vi vælger at vise dokumenter direkte i artikler i stedet for at nøjes med et link, er det forbi, vi gerne vil give læserne mere direkte adgang til indholdet i dokumenterne.

Vores tal viser, at meget få typisk klikker sig videre til en PDF, fordi det er mere besværligt. Muligheden for at gå direkte til PDF-filen er der dog fortsat, men den ligger som en del af Scribd, så derfor ser I den ikke lige nu, hvis I har problemer med Scribd. I mellemtiden kan I finde filen her http://www.scribd.com/doc/67265689/DANSK-ITs-%C3%B8nsker-til-den-nye-reg...

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017