Her er it-ønskesedlen til den nye regering

Danmark skal være et digitalt land. Ordet d-land er den røde tråd i Dansk IT's ønsker for den nye regering. Se ønskesedlen her.

»Danmark skal gøres til et digitalt land – et d-land. Et land, hvor digitalisering er en naturlig del af produktion, produkter, processer, kommunikation mv., ligesom borgerne har digitale
kompetencer, der sætter dem i stand til at skabe og formidle ny viden, idéer og produkter digitalt. I d-landet er lovgivning, regler og værdier endvidere baseret på digitale præmisser og
understøtter sikring af digitale opfindelser, kopiering, tillid og ledelse, ligesom lovgivning og regler sikrer den digitale sikkerhed for både borgere og virksomheder.«

Sådan præsenterer foreningen Dansk IT sine ønsker til den nye regering. Ønskerne er gjort op som en liste med seks konkrete punkter til den minister, der får ansvaret for digitalisering og it.

Se hele ønskelisten nedenfor.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (8)

Per Erik Rønne

Ønskeseddelen kan uden problemer ses på en Mac, i hvert fald hvis man med to fingre ruller op og ned på touch pad'en. Men på en iPad står den af; man får minsandten at vide, at man kører med en forældet udgave af Adobe Flash.

Hvad med om version2.dk fulgte med udviklingen?

Casper Thomsen

Det filter, vi bruger til at embedde Scribd-dokumenter, er indstillet, så det lige nu anvender Flash i de fleste tilfælde, men vi er ved at ændre det, så det i stedet benytter HTML5, hvilket Scribd også understøtter - selv om HTML5-visningen ikke er lige så feature-rig og hurtig som i Flash.

Når vi vælger at vise dokumenter direkte i artikler i stedet for at nøjes med et link, er det forbi, vi gerne vil give læserne mere direkte adgang til indholdet i dokumenterne.

Vores tal viser, at meget få typisk klikker sig videre til en PDF, fordi det er mere besværligt. Muligheden for at gå direkte til PDF-filen er der dog fortsat, men den ligger som en del af Scribd, så derfor ser I den ikke lige nu, hvis I har problemer med Scribd. I mellemtiden kan I finde filen her http://www.scribd.com/doc/67265689/DANSK-ITs-%C3%B8nsker-til-den-nye-reg...

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017