Her er den perfekte gave til nørden, hvis kæreste gerne vil have børn

4 kommentarer.  Hop til debatten
Nye boksershorts tager kampen op mod den tiltagende stråling fra elektroniske enheder - angiveligt i fertilitetens tegn.
28. august 2015 kl. 15:35
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Er du indehaver af adskillige elektroniske, trådløse dimser, og er kæresten begyndt at gå langsommere gennem barnetøjsafdelingen i Bilka? Så er du (eller kæresten) muligvis interesseret i en ny type herreunderbukser, der skærmer for op til 99,9 procent af den stråling, der skabes af elektroniske enheder. De koster 250-400 kroner plus porto.

Boksershortsene er resultatet af den britiske forsker Joseph Perkins egne overvejelser;

»Som mange andre er min brug af mobiltelefoner, laptops og tablets steget voldsomt gennem de seneste år, og det resulterer i en langt højere mængde af stråling, især omkring skridtet,« siger Joseph Perkins til teknologimagasinet E&T, der med sin baggrund som fysiker tog problemet op.

Det resulterede i en ny type stof patenteret som RadiaTex®, der har sølv vævet ind i stoffet, og som derfor afbøjer al trådløs stråling helt nede fra 100 MHz op til 2.6 GHz, hvilket dækker alt fra telekommunikation til 4G.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er endnu ikke sikkert, at der er et sammenfald mellem stråling fra trådløs kommunikation og nedsat sædkvalitet, men flere videnskabelige rapporter (blandt andre denne) antyder en sammenhæng.

Om de nye boksershorts udgør en anden risiko for sædkvaliteten, fordi de er varmere end normale boksershorts, vides ikke.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
1. september 2015 kl. 10:27

Kan nørder ikke være kvinder? Og deres kærester ikke-nørder?

2
29. august 2015 kl. 10:26

Jeg undre mig stadig over hvorfor det ikke er huer man har lavet. Jeg havde håbet på at sølvpapirshatten kunne gå på pension.

1
28. august 2015 kl. 23:31

Hvad sker der med de ligegyldige EB style artikler