Her er den avancerede udgave af verdens mest primitive virtual reality-brille

Googles papudgave af en VR-brille får konkurrence fra VR View-Master 2.0, der blandt andet gør det muligt at indstille fokus på brillen.

Det er ikke alle, der vil være interesserede i at købe en af de dyre VR-briller (virtual reality), som er på vej på markedet.

Hidtil har mulighederne for at prøve VR-teknologien af i en billig udgave dog været begrænset. Oftest bliver Google Cardboard trukket frem som eksempel, da det består af et simpelt samlesæt i pap, der bruger din eksisterende smartphone som skærm. Og så koster den kun omkring 150 kroner.

Men er man villig til at ofre lidt over hundrede kroner ekstra, er der en mere avanceret udgave ved navn VR View-Master 2.0 på vej til efteråret fra producenten Mattel. Det skriver tech-mediet Gizmodo.

Hvor Cardboard er helt blottet for indstillingsmuligheder, så forsøger View-Master at rette op på dette.

Den nye View-Master skal efter sigende have fået bedre optiske linser installeret i forhold til første udgave af VR-brillen. Samtidig er det muligt at indstille fokus på linserne, så billedet står skarpere.

Der er også blevet plads til et jackstik til høretelefoner, og så kan brillen indstilles efter størrelsen på telefonen. Således er der nu også plads til de ældre og mindre smartphones som iPhone 5, der tidligere ikke passede ind i brillen.

Google har en liste over de nuværende VR-briller i den billige Cardboard-genre.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere