Opdateret: Her er 2012's bedste it-spåmænd

Der var ingen, der havde alle rigtige i vores tip 13-quiz for 2012 inden for it-verdenen. Til gengæld var der to læsere, der svarede rigtigt på 12 spørgsmål. Se de bedste krystalkuglekiggere her.

Ved udgangen af 2011 bad vi læserne om at kigge i krystalkuglen og se, hvem der var bedst til at forudse it-året 2012 i en tip 13-quiz. Spørgsmålene strakte sig fra, om Steve Ballmer stadig sad i chefstolen for Microsoft til om samtlige folketingsmedlemmer havde fået en iPad, de kunne forbedre deres Angry Birds-score på under de mere langsomme dage i salen.

Der var i denne omgang ingen af de i alt 467 deltagere, der havde 13 rigtige, men to læsere var lige et enkelt svar fra den perfekte tipskupon. Vi måtte derfor rulle en gang med tilfældighedsgeneratoren og finde en enkelt vinder.

Da vi oprindeligt havde lavet en fejl i opgørelsen af rigtige svar, kom vi desværre til at trække en forkert vinder, der efter rettelsen "kun" har 11 rigtige.

Vinderen er Troels Maehl Folke, som modtager tre flasker rødvin.

Hvad laver du til daglig?

Jeg arbejder som "Technical Support Representative" hos IBM i Dublin, hvor jeg yder first level support pr. e-mail og telefon. Da jeg svarede på spørgeskemaet, gik jeg dog på Tønder Gymnasium. Min it-interesse er mest noget, jeg dyrker i fritiden.

Hvilke områder inden for it-verdenen interesserer du dig for?

Jeg interesserer mig nok mest for det tekniske. Jeg kan godt lide at læse om og eksperimentere med forskellige teknologier og software i både high-level og low-level verdenen, for på den måde at kunne forstå mere samt finde på bedre og flere løsninger på diverse problemstillinger. Jeg anvender Linux, så jeg interesserer mig mest for det, der sker i den verden. Dog er it-arbejdsmarkedet også begyndt at interessere mig en del, og her synes jeg, at V2 ofte leverer noget spændende.

Hvad bruger du Version2 til?

Til at følge med i, hvad der sker i it-verdenen. Baade på teknologifronten, men også på virksomhedsfronten, it-politik etc. Og så læser jeg gerne et par blogs, bl.a. er Poul-Henning Kamps, Peter Tofts, Henrik Kramhøjs og Anne Sofie Nielsens nogle, jeg altid med spænding ser frem til at læse et nyt indlaeg i.

Noget, du gerne vil læse mere om på Version2?

Jeg synes egentlig I gør det meget godt, og er gode til at balancere dækningen af forskellige emner. Specielt er det rigtig godt at I tager fat i det it-politiske, så bliv gerne ved med det :-)

Den anden top-tipper er Jaron Edvard Cohen, der må nøjes med æren.

Vi har linet en ny quiz op for 2013. Kan du stryge til tops og indtage pladsen som næste års it-orakel? Så deltag i Version2's tip 13-quiz for 2013 senest 15. januar 2013.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere