Hemmelig video afslører detaljer om Windows Phone 8 Apollo

Windows Phone 8 byder blandt andet på bedre hardware support og "native" kodeunderstøttelse.

Windows Phone-manager Joe Belfiore ville sende en video til Nokia med de nyeste detaljer i den kommende version af Windows Phone. I stedet røg videoen på nettet.

Læs også: Her er Microsofts planer for Windows Phone i 2012

Her er en oversigt over de nyheder som ifølge winbeta.org kommer i WP8 :

Bedre hardware support - WP8 vil være fokuseret på valg og skalering. Der vil være understøttelse for flerkernede CPU’er, højere skærmopløsning og udskiftelige microSD-kort. Styresystemet kommer også til at understøtte NFC og ”tap-to-share”.

Windows 8 integration - Det skulle eftersigende være muligt at genbruge en god portion kode, når man porterer en desktopapplikation fra Windows 8 til WP8. Der vil også være bedre understøttelse af ActiveSync og mulighed for Skydrive.

Læs også: Analytikere: Nokia sælger 37 millioner Windows-telefoner i 2012

Udvidet applikations-økosystem - Microsoft forventer over 100.000 apps på Marketplace inden lanceringen af WP8. Marketplace vil også få understøttelse for ”native” kode, som eftersigende skulle føre til bedre apps. Der vil være app-to-app kommunikation og en bedre Skype-app, som er direkte integreret i systemet.

Læs også: Microsoft får lov til at købe Skype

Bedre datahåndtering - Et nyt tiltag kaldet DataSmart skal gøre det nemmere at spore sit dataforbrug ved at gøre forbruget mere overskueligt. For at gøre dataforbrug endnu billigere vil WP8 foretrække Wifi og automatisk tilslutte sig udbyder-hotspots. Et andet interessant tiltag er, at Explorer 10 vil køre trafikken gennem en proxy erver og slanke dataforbruget med op til 30 procent. Ikke ulig Opera Mini.

Bedre business-understøttelse - Der vil være understøttelse for BitLocker 128-kryptering og Secure Boot egenskaber. Derudover kommer der yderligere Exchange ActiveSync politikker.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere