Hemmelig video afslører detaljer om Windows Phone 8 Apollo

7. februar 2012 kl. 08:20
Windows Phone 8 byder blandt andet på bedre hardware support og "native" kodeunderstøttelse.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Windows Phone-manager Joe Belfiore ville sende en video til Nokia med de nyeste detaljer i den kommende version af Windows Phone. I stedet røg videoen på nettet.

Her er en oversigt over de nyheder som ifølge winbeta.org kommer i WP8 :

Bedre hardware support - WP8 vil være fokuseret på valg og skalering. Der vil være understøttelse for flerkernede CPU’er, højere skærmopløsning og udskiftelige microSD-kort. Styresystemet kommer også til at understøtte NFC og ”tap-to-share”.

Windows 8 integration - Det skulle eftersigende være muligt at genbruge en god portion kode, når man porterer en desktopapplikation fra Windows 8 til WP8. Der vil også være bedre understøttelse af ActiveSync og mulighed for Skydrive.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvidet applikations-økosystem - Microsoft forventer over 100.000 apps på Marketplace inden lanceringen af WP8. Marketplace vil også få understøttelse for ”native” kode, som eftersigende skulle føre til bedre apps. Der vil være app-to-app kommunikation og en bedre Skype-app, som er direkte integreret i systemet.

Bedre datahåndtering - Et nyt tiltag kaldet DataSmart skal gøre det nemmere at spore sit dataforbrug ved at gøre forbruget mere overskueligt. For at gøre dataforbrug endnu billigere vil WP8 foretrække Wifi og automatisk tilslutte sig udbyder-hotspots. Et andet interessant tiltag er, at Explorer 10 vil køre trafikken gennem en proxy erver og slanke dataforbruget med op til 30 procent. Ikke ulig Opera Mini.

Bedre business-understøttelse - Der vil være understøttelse for BitLocker 128-kryptering og Secure Boot egenskaber. Derudover kommer der yderligere Exchange ActiveSync politikker.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger