Heldig Version2-læser vinder iPad

Vi sværger, at der ikke er tale om bestikkelse, men vinderen af Version2's iPad-konkurrence uddeler uforbeholdne roser til redaktionen. Se, hvorfor vi rødmer.

Vinderen af Version2’s lodtrækning blandt nyhedsbrevmodtagere er endnu en gang blevet fundet, og denne gang var det Rolf Kjøller, der trak det længste strå. Han kan nu se frem til en sort Ipad 16 Gb, der netop er afsendt fra Apple.

Rolf Kjøller er applikationsarkitekt for firmaet Forca og læser dagligt, hvad Version2 har at byde på. Han bruger først og fremmest Version2 til at holde sig opdateret inden for sin branche:

»Version2 holder mig opdateret omkring, hvad der sker inden for mit felt, og jeg synes rigtig godt om den vinkel og tilgang, der er til emnerne. Ud over dette så er Version2 et forum, der er rigtig godt at anvende for at følge med i, hvad der sker i it-branchen uden for Microsoft-verdenen.«

Rolf Kjøller lød meget overrasket, da vi kontaktede ham angående lodtrækningen, da han ikke kunne erindre at have hørt om den halvårlige lodtrækning. Det gjorde ham nu ikke mindre begejstret over meddelelsen, og han kvitterede med mere ros:

»Noget af det, der tiltrækker mig meget ved Version2, er det brede spektrum og det fokus, der bliver holdt på at få journalistikken frem for salget som hovedpunkt i artiklerne. Og nu kan jeg jo så tilføje, at der lader til at være gode lodtrækninger og konkurrencer jævnligt.«

Version2 bukker og takker. Skulle du også have lyst til at være med i lodtrækningen, næste gang der bliver udloddet en præmie, så gør som Rolf, og bliv modtager af nyhedsbrevet - så får du i tilgift de vigtigste it-nyheder direkte i din indbakke hver dag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så er du helt automatisk med i lodtrækningen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Jacob Nordfalk

Tillykke til Rolf og tillykke til Version2 for en rammende ros.

Jeg er også meget glad for Version, men jeg har ikke umiddelbart noget at bruge en iPad til. Derfor er konkurrencen helt ligegyldig for mig.

Kunne man få en Androidbaseret enhed ville det være en anden sag.

Måske kunne I lave konkurrencen sådan at vinderen selv kunne vælge om han foretrækker iOS eller Android?

  • 6
  • 5
Venligst Slet Min Bruger

Måske kunne I lave konkurrencen sådan at vinderen selv kunne vælge om han foretrækker iOS eller Android?

Eller også også kunne man jo bare sælge den.. eller forære den til en der gerne vil have en iPad?

Muligheder er der masser af.

Ellers vil jeg også have lov til at bestemme om jeg vil have en RT, en Windows 8 eller måske en BBOS tablet.

  • 2
  • 1
Peter Mortensen

Det er da helt forfærdeligt hvis en Android nørd skulle belemres med et produkt der virker ud af kassen og slet ikke kræver "vedligehold" i hele dets (forbandet lange) levetid :-)

Jeg har selv flere ipads-tablets, og kan ikke genkende billedet af et produkt der "virker ud af kassen" og ikke kræver "vedligehold" i hele dets levetid.

Jeg er ganske tilfreds med mine ipads-tablets, men at male så lyserødt, synes jeg ikke der er belæg for. Ipads kan også drille meget, specielt hvis man gerne vil bruge dem til noget som ikke er "godkendt".

Og android/windows kan faktisk også være meget brugervenligt, hvis man nøjes med at bruge dem til samme simple ting/samme måde som en standard-ipad "tillader".

Hertil skal så også siges, at det tyder på, at ipad er ved at tabe momentum til en lang række andre tablets/platforme som tilbyder væsentligt mere funktionalitet og det mange gange til billigere penge.

  • 7
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere