HBO undersøger omfang af læk

Efter weekendens hackerangreb vil HBO nu lave en omfattende efterforskning, så de kan finde ud af, hvad der skete, og modstå angreb i fremtiden.

HBO vil lave en detaljeret undersøgelse af sine it-systemer for bedre at kunne forstå, hvordan de blev hacket i weekenden, skriver Reuters

It-kriminelle har stjålet 1,5 TB data og lagde adskillige beviser online, da der blev lækket afsnit fra forskellige serier (Game of Thrones, Ballers og Room 104), der ikke er blevet vist på HBO endnu.

Richard Plepler, der er bestyrelsesmedlem, skrev i en mail til HBO's ansatte, at der både var stjålet forskellige ting - bl.a. proprietær software.

Læs også: Medie: HBO hacket, kommende episoder samt Game of Thrones-materiale lækket online

I sin besked nævner han desuden, at flere medarbejdere har været nervøse for, hvorvidt deres mail-system også var kompromitteret, hvortil han skriver:

»På nuværende tidspunkt tror vi ikke, at vores emailsystem som helhed er kompromitteret, men undersøgelsen er fortsat i gang.«

HBO hyrer nu et selskab til at levere bedre overvågning af deres systemer - herunder de ansatte, hvilket dog ikke blev forklaret yderligere.

Læs også: HBO sender advarsler ud til Game of Thrones-pirater

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere