Har du oplevet at blive ramt af et DDoS-angreb og efterfølgende valgt at politianmelde angrebet? Så vil Version2 gerne høre din historie.
Her på Version2 kunne vi for et par uger siden fortælle, at en rundspørge hos de største internetudbydere viste, at et sted mellem 40 og 100 danskere hver dag oplever personlige DDoS-angreb mod deres private internetforbindelse, server eller hjemmeside.
Ved et DDoS-angreb overbelastes en internetforbindelse, router eller hjemmeside hvilket betyder, at den angrebne ikke kan få adgang til internettet. I langt de fleste tilfælde medfører et DDoS-angreb, at brugerens internetudbyder lukker ned for den ramte internetforbindelse i op til 24 timer.
Det er en form for chikane, som det er noget nær umuligt at gardere sig imod som privatperson, og Stofas driftschef, Michael Lund Jensen, kaldte det ligefrem 'en trussel mod internettet'.
Læs også: Dagligt får op til 100 danskere lammet deres internetforbindelse af personlige chikane-angreb
Chikane skal politianmeldes
Som det er tilfældet med chikane af den analoge slags, så kan og bør digital chikane selvfølgelig også politianmeldes.
Her vil vi på Version2 rigtig gerne høre om jeres erfaringer med at politianmelde et DDoS-angreb. Hvorledes oplevede I hele processen med at indgive anmeldelsen, og hvad skulle I selv fremskaffe af beviser?
Ikke mindst vil vi gerne høre, om I har oplevet, at politianmeldelsen havde nogen effekt – om I overhovedet har fået nogen officiel tilbagemelding?
Benyt kommentarfeltet herunder til at fortælle din historie.