Hver 2. amerikanske familie ejer en Macbook, iPad eller iPhone

Illustration:
55 millioner af de amerikanske husholdninger har et Apple-produkt i hjemmet. Og har man ét, har man sandsynligvis også flere.

Amerikanerne er tilsyneladende vilde med den californiske it-gigant Apple.

For en ny undersøgelse viser, at 50 procent af de amerikanske husholdninger ejer et Apple-produkt, hvilket svarer til 55 millioner familler. Det skriver Berlingske.dk

Familier, der ejer et Apple-produkt, ejer faktisk i gennemsnit tre Apple-produkter. Dermed ejer den gennemsnitlige amerikanske husholdning 1,6 Apple-produkter.

»Det er en fantastisk forretningsmodel. Jo flere produkter du ejer, jo mere sandsynligt er det, at du køber flere,« siger Jay Campbell, underdirektør i Hart Research Associates, der har været med til at lave undersøgelsen, til CNBC.

Den typiske Apple-kunde er en ung mand med en college-uddannelse. Og jo flere penge han tjener, jo større sandsynlighed er der for at han ejer et Apple-produkt.

28 procent af dem, som tjener mindre end 170.000 kroner om året ejer mindst en Apple-dims. Mens hele 77 procent af dem, som tjener mere end 400.000 kroner om året, har Apple-produkter i hjemmet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere