Hackere stjæler for 25 millioner dollars kryptovaluta

Illustration: Flynt/Bigstock
Over weekenden har hackere brugt et såkaldt 'reentrancy' angreb til at stjæle 25 millioner dollars værd af kryptovaluta.

Hackere har stålet, hvad der svarer til 25 millioner dollars i kryptovaluta over weekenden. Pengene blev taget fra låneplatformerne Uniswap exchange og Lendf.me. Angrebene bliver undersøgt, og selvom det ikke vides med sikkerhed endnu, er det sandsynligt at begge angreb blev udført af samme individ eller gruppe.

Det skriver Zdnet.

Pengene blev stjålet via et såkaldt ’reentrancy’ angreb, som betyder, at hackerne kan trække penge ad flere omgange i en kontinuerlig løkke, før den oprindelige transaktion er godkendt eller afvist.

Begge virksomheder bruger nogle af de samme teknologier som: Lendf.me protokollen, som er en decentraliseret finansieringsprotokol, imBTC, der er en kryptovaluta, og ERC-777, som er en af Ethereums underliggende teknologier.

»Kombinationen af ERC-777 tokens og Uniswap- og Lendf.me-kontrakter muliggør ’reentrancy’ angreb,« skriver Tokenlon, virksomheden bag imBTC i en rapport.

Begge hjemmesider er nu taget ned for at forhindre flere angreb.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere