Hackere forsøger at trænge ind hos SonicWall

Hackere har fundet en sårbarhed hos SonicWall, og nu prøver de at få adgang. Illustration: Bigstock
Hackere forsøger at udnytte en sårbarhed hos SonicWall. NCC Group, som har fundet sårbarheden, mener, at det er den samme, som var skyld i et hackerangreb hos SonicWall d. 23. januar 2021.

Der er nogen, som prøver at udnytte en zero-day-sårbarhed i SonicWalls netværksenhed.

Det skriver Zdnet.

It-sikkerhedsfirmaet NCC Group fortæller i går, at man har fundet igangværende forsøg på at udnytte en sårbarhed hos sikkerhedsfirmaet SonicWall. Detaljer om sårbarheden holder man dog for sig selv af frygt for, at flere ondsindede hackere igangsætter nye angreb.

Læs også: Fra Intel til Cisco: Amerikanske techvirksomheder ramt af SolarWinds-hacket

Sikkerhedsforskere hos NCC Group mener, at sårbarheden er den samme, som en ukendt hacker brugte til at få adgang til SonicWalls eget internt netværk i et hackerangreb d. 23. januar 2021.

NCC Group underrettede SonicWall i løbet af weekenden om forsøgene på at udnytte sårbarheden, men virksomheden har endnu ikke svaret Zdnet på, om det er den samme sårbarhed, som var skyld i angrebet d. 23. januar, eller om NCC Group har fundet en ny.

NCC Group anbefaler ejere af SonicWalls netværksenheder, at man begrænser hvilke IP-adresser, der har adgang til enhedernes styringsgrænseflade, så det kun er IP'er fra autoriseret personale.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere