Hack til Kinect gør dig usynlig

6. december 2010 kl. 09:593
Hack til Kinect gør dig usynlig
Illustration: Oliver Berg/dpa/picture-alliance/Newscom.
Video: Microsofts bevægelsesfølsomme kontroller til spillekonsollen Xbox 360 tiltrækker kreative hjerner. Det seneste eksempel er et hack, der får brugeren til at se gennemsigtig ud.
Artiklen er ældre end 30 dage

Hvis du også har drømt om at være usynlig. lige siden du så den klassiske actiongyser Predator fra midten af firserne, så har du nu chancen for at udleve fantasien.

En Kinect-entusiast har nemlig lavet sit eget program til spillekonsollen Xbox 360 med Microsofts nye bevægelsesfølsomme kontroller. Programmet får brugeren til at fremstå på skærmen, som om han er lavet af en farveløs gele ligesom rumuhyret fra den klassiske actionfilm.

Det skriver neowin.net

Hacket er lavet af Takayuki Fukatsu, der har lagt en video på sin blog, hvor han demonstrerer sin opfindelse. Her fortæller han, at det er udviklet med af OpenFrameworks og et open source C++ toolkit, men mere end det vil han ikke fortælle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
6. december 2010 kl. 16:15

at han starter med at være ude af kameraets synsfelt så den ved hvordan det ser ud. Og når han så er inde i billedet modregner den bare ændringerne(=alt forskelligt fra grundbilledet)?

2
6. december 2010 kl. 16:43

Han kunne jo også bare have smidt et statisk billed på og bevæget sig rundt foran kameraet, så var han 100% usynlig for os andre :-)

3
20. december 2010 kl. 09:19

1 direkte foran og 1 i hver side. De 2 camera'er i siden kan se det der er umiddelbart bag personen og derved kan illusionen skabes.