Hårdhudet smartphone fra Motorola

Motorola DEFY er en aldeles hårdfør Android. Den er både støv- og vandtæt og modstandsdygtig overfor ridser.

Motorola DEFY er en helt ny smartphone designet til at kunne overleve de fleste af hverdagens udfordringer.

Telefonen er støv- og vandtæt, så den kan både tåle regn, spildte drikkevarer eller fx en tur i sandet. Den er også udstyret med en stor, robust skærm, der er ekstra modstandsdygtig overfor ridser.

Motorola DEFY kører Android 2.1 og har en 3,7? touch screen med høj opløsning. Yderligere har den en light-versionen af Adobe Flash i browseren og en 480 x 800 WVGA skærm.

Telefonen er udstyret med et 5-megapixel kamera med blitz, digitalt zoom og autofokus. DEFY understøtter også DLNA, så man kan streame og opbevare eller dele indhold med andet udstyr i hjemmet som et HD TV, diverse spilkonsoller og pc'er.

Motorola DEFY har desuden en Connected Music Player, der gør det muligt at få undertekster til sange, eller finde og købe musik direkte fra telefonen.

Motorola DEFY kan blandt andet købes hos Dansk Supermarked, Elgiganten, Telia, TDC, Call Me og DLG.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik Pedersen

Hvad har denne her "artikel" af relevans til IT nyheder?

Jeg har ikke noget imod at i reklamerer lidt herinde i ny og næ, og produktet ser da som sådan også fint nok ud. Men denne gang har I altså lige trådt lidt ud over den der fine grænse og er overgået til direkte reklame. I kunne i det mindste have et review eller noget af den med.

  • 0
  • 0
#3 jesper thusgaard

Nyheden er vel at det er den første (Android) smartphone, der i de fleste tests man kan finde online er testet i en kop vand.

Udbudet af gode telefoner der kunne bruges på en arbejdsplads eller når man er out 'n' 'bout har jo generelt været lidt lille og det har undret mig at ingen andre tidligere har set et marked for smartphones der kan bruges på en byggeplads, eller i den vilde natur!!!

J;-)

PS: Hvis det ikke var for Galaxy S2, så købte jeg nok en DEFY. Den kan komme med i skoven og geocache eller med ud og løbe lige meget hvordan vejeret er!

  • 0
  • 0
#4 Rolf Pedersen

Artiklen er vel egentlig vinklet forkert, da den rigtige nyhed jo er at Motorola begynder og sælger telefoner (og tablets) i DK igen.

Vedr. defy har jeg nu haft den i 3-4 måneder og er virkelig glad for den, jeg har dog ikke prøvet og bruge den under vand endnu.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere