Gratis-hotspots invaderer Danmark

Irere vil installere hundredvis af reklamesponserede hotspots i Danmark.

Verdens største leverandør af trådløs og gratis internetadgang vil indtage Danmark.

Free-hotspot.com, som det irske foretagende hedder, beskriver i en pressemeddelelse, hvordan det netop 'har lanceret en aggressiv kampagne for at installere deres gratis WiFi-løsning over hele Danmark'.

Betalt af reklamer

De gratis WiFi-hotspots bliver subsidieret af sponsorreklamer.

»Brugen af internettet i Danmark er veletableret, og vi føler, at behovet for gratis og offentlig WiFi-adgang er lige så stort. Vi ser frem til at kunne tilbyde de danske WiFi-brugere chancen til at få gratis adgang til internettet, når de overnatter i et hotel eller besøger en café, restaurant eller bar,« forlyder det fra Joe Brunoli, vicedirektør for forretningsudvikling hos free-hotspot.com.

For at free-hotspot.com kan nå sit mål om at installere flere hundrede gratis hotspots over det ganske land, søger virksomheden lokale installationspartnere, der kan tilbyde installation og support til de danske hotspot-ejere.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Mark Gjøl

Dette er godt nok noget jeg har haft brug for mange gange. Når man bevæger sig rundt og er faret vild - og har en PDA med wifi, så vil internet-adgang godt nok være velkomment. Og så gør reklamer ikke det store, det vigtige er at der er hul igennem.

Et tiltag som dette vil gøre mobiltelefoner mm. som har indbygget wifi en stor fordel, i forhold til i dag, hvor man sjældent kan finde et frit hotspot.

  • 0
  • 0
Scott Hill

Ja, vi kender det fra Paris, Berlin, og snart San Francisco--gratis hotspots til folket! Men hvem skal betale?

Mens teleselskaber såsom TDC tænker kun på profit på driften af hotspots til overpris, har grassrods bevægelser som Spanske FON og Finske Wippies vist, at andre modeller også er holdbar...både FON og Wippies tilbyder gratis trådløs kommunikation i flere lande, hvis du selv stiller din routere til rådighed til andre...hos FON kan du endda tjene penge på traffic på din router (skal dele med FON) mens Wippies tilbyder "gratis" router til medlemmer i Finland, Sverige og Danmark.

Der kommer snart andre tilbud, som vi følger nøje på MobileMonday gruppen her på version2, og på mobile mikrobloggen: http://jaiku.com/channel/MoMoCopenhagen

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere