Gotta Catch ‘Em All: Augmented Reality Pokemon-spil får australsk politi til at udstede advarsel

1 kommentar.  Hop til debatten
Gotta Catch ‘Em All: Augmented Reality Pokemon-spil får australsk politi til at udstede advarsel
Illustration: Niantic Inc.
Det længe ventede Pokemon Go er tilgængelig i store dele af verden, men det kan volde problemer at blande spil og virkelighed, har australsk politi erfaret.
7. juli 2016 kl. 12:22
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Augmented reality-spillet Pokemon Go har kun været tilgængelig til Android og iOS i et døgns tid, men allerede er fans af den japanske mega-franchise godt i gang med at fange lomme-monstre i den hybride virkelighed.

Spillet placerer virtuelle Pokemons rundt omkring i omgivelserne, som kan ses og fanges gennem telefonens kamera. For at fange Pokemons skal man - naturligvis - have en Pokeball - og de kan hentes ved prædefinerede steder, der i spillet er markeret som Poké Stops.

Et af de steder er tilsyneladende ved Darwin Police Station i Australien, og her har man haft besøg af så mange aspirerende Pokemon-trænere, at man har haft behov for at specificere, at spillerne ikke behøver at gå helt ind i selve politistationen for at få fat i Pokeballs, skriver The Verge.

Fænomenet har fået ordensmagten til at lægge følgende besked på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu kan dansk politi sige sig fri for tilfældige visitter fra dedikerede Pokemon-trænere. Spillet er indtil videre kun lanceret i USA, Australien og New Zealand.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
7. juli 2016 kl. 23:29

Bare en besked om at GPS ikke passer helt. Spring bare over