Gotta Catch ‘Em All: Augmented Reality Pokemon-spil får australsk politi til at udstede advarsel

Illustration: Niantic Inc
Det længe ventede Pokemon Go er tilgængelig i store dele af verden, men det kan volde problemer at blande spil og virkelighed, har australsk politi erfaret.

Augmented reality-spillet Pokemon Go har kun været tilgængelig til Android og iOS i et døgns tid, men allerede er fans af den japanske mega-franchise godt i gang med at fange lomme-monstre i den hybride virkelighed.

Spillet placerer virtuelle Pokemons rundt omkring i omgivelserne, som kan ses og fanges gennem telefonens kamera. For at fange Pokemons skal man - naturligvis - have en Pokeball - og de kan hentes ved prædefinerede steder, der i spillet er markeret som Poké Stops.

Læs også: 100.000 spillere forsøger at slå det samme spil Pokemon på én gang

Et af de steder er tilsyneladende ved Darwin Police Station i Australien, og her har man haft besøg af så mange aspirerende Pokemon-trænere, at man har haft behov for at specificere, at spillerne ikke behøver at gå helt ind i selve politistationen for at få fat i Pokeballs, skriver The Verge.

Fænomenet har fået ordensmagten til at lægge følgende besked på Facebook.

Illustration: Northern Territory Police, Fire and Emergency Services, facebook

Endnu kan dansk politi sige sig fri for tilfældige visitter fra dedikerede Pokemon-trænere. Spillet er indtil videre kun lanceret i USA, Australien og New Zealand.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere