Googles AI-system bygger andre AI-systemer, der kan udkonkurrere mennesket

Googles AutoML - et AI-system, der skaber AI-systemer - har kreeret et system, der udkonkurrerer de bedste menneskeskabte i test.

Google kunne i foråret præsentere AI-systemet AutoML - et automatiseret machine learning-system, der skaber andre AI-systemer. Det har skabt et system til at genkende og klassificere billeder og objekter, og det system - kaldet NASNet - har nu vist sit værd ved at udkonkurrere alle andre lignende systemer.

Det skriver mediet Futurism.

Læs også: Googles machine learning-system duplikerer (og effektiviserer) sig selv

AutoML skaber systemer til specifikke opgaver ved konstant at evaluere systemets formåen og bruge den information til at forbedre det. Forskerne ved Google valgte at udfordre systemet ved at bruge det på to store akademiske datasæt, der bruges til henholdsvis billedklassificering (Imagenet) og 'object detection' (COCO).

Den større opgave krævede nogle ændringer i AutoML's tilgang, skriver Google, og ud af det kom systemet NASNet. Det opnåede bedre resultater på datasættene end noget tidligere offentliggjort system. De resultater beskrives her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder