Google vil advare mod falske ‘download’-knapper

Som en del af deres kamp for sikker internetbrowsing vil Google nu fortælle deres brugere, når en download-knap er bedragerisk.

Reklamer, der fremstår harmløse, er det ikke altid. Derfor vil Google nu hjælpe deres brugere med at undgå de falske reklamer, der installerer skadelig software, hvis man trykker på dem.

I et blogindlæg fortæller de, at de fremover vil advare mod de vildledende annoncer.

Når der registreres et suspekt indlejret indhold, som eksempelvis en annonce, der forsøger at stjæle personlige oplysninger fra dig, hvis du trykker download, vil Google advare brugerne med en side, der fortæller, at der er et ‘vildledende website forude’.

Safe Browsing er standard

Tiltaget er en del af virksomhedens Safe Browsing-program, som er en standardindstilling for Chrome-brugere. Derfor vil man muligvis fremover støde på det røde advarsels-site, når man støder på misledende indhold i sin Chrome-browser.

Indholdet vil blive stemplet som vildledende af Google, hvis det forsøger at lade som om, se ud som om eller føles som om, man kan stole på det, eller hvis indholdet forsøger at narre dig til at gøre noget, du kun vil gøre med en enhed, du stoler på - som eksempelvis at dele et password eller at skrive til teknisk support, skriver Google i blogindlægget.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
Bent Jensen

Men langt vej endnu.

Min block script bliver ikke deaktiveret med det første.

V2 risikere masser af advarsler, de har ikke en dyt styr på hvor de linker hen, og køre stadig med teknologi som direkte angives som usikker. (Manglende s)

Palle Simonsen

Privacy Badger detected 14 potential trackers on this page.

You are the product - v2 is the bait.

Som medlem af ingeniørforeningen betaler jeg til ing.dk, der vel betaler v2.dk?

Så kære v2. Hvorfor f.... i h....... skal jeg så bruge privacy badger for at læse noget indhold jeg allerede har betalt uden at blive tracket aht.?

Jeg forventer intet svar fra v2, men det irriterer mig grusomt.

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017