Google udvikler iPhone-tastatur

For at booste antallet af søgningerne gennem smartphones, er Google nu ved at udvikle et tredjeparts-keyboard til iPhones, som giver direkte adgang til søgning.

Google sidder bundsolidt på markedet for internetsøgning. Men når det kommer til mobilsøgninger, og særligt fra iPhones, står virksomheden ikke så stærkt som de gerne vil.

Læs også: Googles neurale netværk kan spotte, hvor dine fotos er taget

Derfor er Google nu i gang med at udvikle et tastatur til iPhone, hvorfra man kan foretage en direkte Google-søgning på både ord, billeder og GIFS.

Det skriver The Verge. Google har dog ikke kommenteret på artiklen.

Rent visuelt skulle der være tale om et tastatur, som adskiller sig markant fra Googles Android-tastatur, men en ting der går igen er det såkaldte ‘gesture-based typing’, hvor man blot kan lade sin finger glide fra bogstav til bogstav, uden at man behøver løfte den, hvorefter telefonen selv regner ud, hvilket ord du vil skrive.

Læs også: Google bygger 'find min telefon' ind i søgemaskinen

Et spørgsmål om penge

Halvdelen af alle smartphone-ejere foretager lige præcis nul søgninger om dagen, beretter The Verge, som citerer en journalist ved navn Charles Arthur, der har udgivet et blogindlæg om problematikken.

Læs også: Google-grundlægger: »Om fem år er vores cloudsalg større end annoncesalget«

Der er ikke mange penge i nul søgninger for Google, og derfor kan et iOS-tastatur med direkte søgning være et middel for at lede iPhone-brugere hen, hvor Googles dyreste reklamer befinder sig - i søgeresultaterne.

Tredjeparts-tastaturer har traditionelt ikke haft særlig stor succes på iPhones, og hvordan iPhone-brugere vil tage den slide-baserede måde at skrive på til sig, er et af spørgsmålene.

Et andet er, hvornår tastaturet kan downloades. The Verge skriver, at det endnu ikke er sikkert, at Google overhovedet offentliggør tastaturet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017