Google tirrer Microsoft: Gmail 46 gange mere pålidelig end Microsoft Exchange

Gmail var nede syv minutter om måneden i 2010 og dermed er Gmail 46 gange mere pålidelig end Microsoft Exchange, mener Google på sin blog.

Gmail er 46 gange mere pålidelig end Microsoft Exchange. Sådan lyder den kæphøje påstand på Googles blog.

Gmail var i 2010 tilgængelig i 99,984 procent af tiden. Dermed var søgemaskinegigantens skybaserede emailløsning nede i gennemsnit syv minutter om måneden.

Det sammenligner Google med den seneste undersøgelse fra Radicati Group, som fandt at den gennemsnitlige nedetid for emailløsninger, virksomhederne selv står for driften af, var 3,8 timer om måneden.

Dermed konkluderer firmaet, at Gmail er 32 gange mere pålidelig end en emailklient og hele 46 gange mere pålidelig end Microsoft Exchange.

Google er så tilfreds med sine nedetidsstatistikker, at firmaet fremover vil regne planlagt nedetid med i SLA'en med de kunder, der bruger Googles professionelle, skybaserede emailløsning Google Apps.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Kim Henriksen

Burde man ikke i stedet sige "Hvor ofte er mail utilgængelig for brugeren".

Hvis eksempelvis netforbindelsen svigter - Gmail er ikke nede, men brugerne kan ikke tilgå servicens, hvor de måske stadigvæk vil kunne tilgå deres mail og sende mails internt, hvis netforbindelsen svigtede.

  • 0
  • 0
Morten Saxov

Det ser jo fint ud med 99.984% og den nuværende SLA (http://www.google.com/apps/intl/en/terms/sla.html) men det er jo en helt ny SLA, og kan derfor ikke bruges til retmeget, da den gamle havde et spændende klausul.

Dette klausul gør at 100% oppe tid ikke er så spændende, da de kunne være nede i 21 timer/døgnet og stadig holde en oppetid på 100% (se her, analyse af clause fra 2008 http://royal.pingdom.com/2008/12/04/google-apps-sla-loophole-allows-for-... og en dansk kommentar på det fra oktober 2010 http://www.klean.dk/weblog/google-apps-hvornaar-er-nedetid-nedetid

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere