Google tilbyder gratis DDoS-værn til værdigt trængende

Google vil beskytte menneskerettighedsforkæmpere og andre mod oversvømmelsesangreb. Betingelsen er, at internetgiganten selv skal hoste hjemmesiderne.

Er du menneskeretsforkæmper, overvåger du valghandlinger eller er du politisk blogger i en diktaturstat, er dit website notorisk i risikogruppen for at blive ramt af oversvømmelses-angreb, der lægger sitet ned.

Det vil Google nu gøre noget ved og tilbyder derfor gratis DDoS-beskyttelse til værdigt trængende. Det skriver Forbes.com.

Beskyttelsen er tiltænkt flere hundrede værdigt trængende websites og er en del af Googles filantropiske arbejde. Initiativet er døbt Project Shield og kører allerede på en række websites i Iran, Syrien og Burma.

»Vi er i stand til at tage dem, der er i størst fare for et DDoS-angreb og flytte dem ind under vores beskyttelse. Hvis et angreb rettes mod dem, skal det igennem os først, og med adskillige års erfaring er vi ret gode til at stoppe den slags, « sagde Google-medarbejder CJ Adams på et møde i New York ifølge Forbes.com.

Det er Googles egen, interne DDoS-beskyttelse, websites'ne kommer til at nyde godt af, og for at komme ind under de beskyttende DDoS-vinger, kræves det at websitet bliver hostet hos Google som en del af virksomhedens Page Speed service.

Du kan læse mere om Project Shield her, hvor du også kan ansøge om at, dit website bliver en del af Project Shield.

Se mere i videoen herunder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Kasper Hansen

Det er da smart. Og så er man sikker på at det kun er den amerikanske regering der kan lægge ens site ned. Nå men sålænge det ikke er dem indlæggene handler om er det sikkert fint nok :-)

  • 4
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere