Google sparker sugardating-apps ud af Play Store

Illustration: TeroVesalanien via Bigstock
Sugardating-apps bliver snart fortid på Android-enheder efter et forbud fra Google, som træder i kraft den 1. september i år.

Det skal være slut med at gå på date for at få en gave med hjem - i hvert fald, hvis man vil gøre det gennem en Android-app, for den 1. september forbyder Google alle sugardating-apps i sin webbutik.

Det skriver Android Police.

Den nye regel kommer i forbindelse med en opdatering til Google Plays politikker, som i forvejen forbyder apps, der promoverer »tjenester, der kan fortolkes til at yde seksuelle handlinger mod kompensation.«

Nu har Google uddybet beslutningen:

»Kompenseret dating eller seksuelle aftaler, hvor det forventes eller insinueres, at én deltager skal give penge, gaver eller økonomisk support til en anden deltager (‘sugardating’).«

Læs også: Google-konference løfter sløret for Android-forbedringer

Men forbuddet mod sugardating-apps er ikke den eneste ændring. I den nye politik skriver Google, at man fremover vil slette udviklerkonti, hvis de har været inaktive i over et år, og her får udviklere en advarsel 60, 30 og 7 dage, før kontoen ryger i skraldespanden.

Man undtager dog apps med mere end 1000 downloads eller apps, som forbrugere for nyligt har købt noget i.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik Eriksen

Ikke at jeg er overrasket. Google er på godt og ondt en amerikansk virksomhed, og dermed gennemsyret af at forbyde og cencurere alt det der er 'syndigt'.

Den kedelige bivirkning ved dét er, at der altid er nogen som ser et økonomisk potentiale i netop at presentere alt det 'fy-fy' som de pæne drenge i klassen holder sig alt for gode til.

Og da disse 'nogen' ikke altid har deres moralske kompasser helt i orden, så tiltrækker disse steder så også reklamer for svindelprodukter og andre ting som er beregnet på at snyde folk for deres penge. Netop fordi der ikke er nogen kontrol på området, 'de pæne' vil jo ikke røre ved det, og dem som vil har jo tydeligvis et knæk i deres moral, så de har jo bare godt af at blive snydt.

  • 3
  • 11
#3 Lars Pedersen

Er hvorfor sugardating overhovedet eksisterer.

Ifølge bloggerne på Version2 behøver man bare at iklæde sig sokker i en mørkere nuance, eller bevæge sig rundt i et område hvor der ligger en uddannelsesinstitution med mange kvindelige studerende, for at få en partner.

Men der er vel nogle mænd der har flere penge end forstand?

  • 1
  • 9
#4 Henrik Eriksen

Men der er vel nogle mænd der har flere penge end forstand?

Ja, eller også er der nogen af os som ikke virker på piger som sukker på bier?

Og i disse tider tror jeg faktisk der er en del som er langt mere trygge ved at få aftalerne på papir - eller i det mindste optaget som samtale: "Du samtykker i at vi har sex, og så får du en Gucci-taske, OK?"

Prøv lige at stable dén på benene med en du mødes med over en kop kaffe - uden Gucci-tasken altså...

  • 4
  • 2
Log ind eller Opret konto for at kommentere