Google+ i omvæltning: Chefrokade og omstrukturering

Google sadler om og udstikker dele af Google+-tjenesten til nye fokusområder. Samtidig er den ansvarlige chef angiveligt ude af Google blot et år efter han tiltrådte stillingen.

Den sociale netværkstjeneste Google+ har længe haft det hårdt. Og det vil Google nu lave om på, med en omprioritering af tjenesten, der nu skal opdeles efter fokusområder. Det betyder også et farvel til den hidtidige chef, der tiltrådte for mindre end et år siden, skriver The Verge.

De visuelle elementer af Google+ bliver nu flyttet til separate produkter kaldet Photos og Streams. Også området for kommunikationer - der formentlig dækker over bl.a. Hangouts - vil få sit eget fokusområde.

David Besbris har siden april været ansvarlig for Google+, men har nu - mindre end et år efter - angiveligt forladt sin stilling. Google-vicedirektør Bradley Horowitz skriver på sin egen Google+-profil, at han nu står i spidsen for Googles Photos- og Streams-produkterne. Efter sigende kan Hangouts også blive et produkt, der fremstår mere selvstændigt fremfor at være en så integreret del af Google+.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Svend Eriksen

Jeg forsøgte faktisk at bruge Google+ den første tid, men jeg opgav efter et halvt års tid. Jeg kan godt se nogle gode ting ved det, men problemet er bare, at det ikke er så meget bedre end Facebook og Twitter at man gider skifte helt. Nåh ja, og så selvfølgelig det, at næsten ingen af ens venner bruger det.

Jeg prøvede også at bruge Buzz, men det opgav jeg hurtigt, for det var endnu værre, så set i det lys, så går det da trods alt fremad. Men jeg tror bare ikke, der er et behov for endnu en social platform, så næsten uanset hvad Google gør, så vil jeg tro, det er meget svært at få folk til at skifte.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere