Google præsenterer brugerfladen til nyt mystisk styresystem

1 kommentar.  Hop til debatten
Google præsenterer brugerfladen til nyt mystisk styresystem
Illustration: Google.
Allerede i slutningen af sidste år kom det frem, at Google arbejder på et tredje styresystem kaldet Fuchsia. Nu er en ung brugerflade, kaldet Armadillo, blevet vist frem. Foto:Google
9. maj 2017 kl. 09:25
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det er usikkert, hvad Fuchsia kan, som hverken Chrome OS eller Android kan, men Google er imidlertid nået så langt i udviklingen af det nye styresystem, at tidlige billeder af brugerfladen er begyndt at sive. Og det lader til at Googles nye styresystem er lavet til, men måske ikke begrænset til, smartphones.

Det skriver arstechnica.com, der ligeledes har sammenfattet en række billeder fra det unge styresystem i et galleri.

Hvor vigtigt er det her system?

Ifølge Arstechnica er der mange spekulationer forbundet med det nye styresystem. Er dette endnu et forsøg fra Googles side, der er glemt om et års tid, eller er der tale om en større ting?

Mens Android oprindeligt var et styresystem til kameraer, der så dagens lys længe inden smartphones kunne Fuchsia være en nytænkning af et styresystem til mobiler. Måske Google vil se, hvor godt det kan gøres, hvis man bygger det op fra bunden med det klare formål og ikke som en videreudvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omvendt kan man sige, at hvis det følger mønsteret fra Android og flere andre Google-produkter, så vil det være fire-fem år mere undervejs og dermed kan det nå at blive omformet eller måske endda aflyst, skriver arstechnica.com.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
9. maj 2017 kl. 11:30

som operationsystem gui er da nyt.. men forstår ikke hvad man skal trykke på ?