Google præsenterer brugerfladen til nyt mystisk styresystem

Allerede i slutningen af sidste år kom det frem, at Google arbejder på et tredje styresystem kaldet Fuchsia. Nu er en ung brugerflade, kaldet Armadillo, blevet vist frem. Foto:Google

Det er usikkert, hvad Fuchsia kan, som hverken Chrome OS eller Android kan, men Google er imidlertid nået så langt i udviklingen af det nye styresystem, at tidlige billeder af brugerfladen er begyndt at sive. Og det lader til at Googles nye styresystem er lavet til, men måske ikke begrænset til, smartphones.

Læs også: Mystik om nyt operativsystem fra Google

Det skriver arstechnica.com, der ligeledes har sammenfattet en række billeder fra det unge styresystem i et galleri.

Hvor vigtigt er det her system?

Ifølge Arstechnica er der mange spekulationer forbundet med det nye styresystem. Er dette endnu et forsøg fra Googles side, der er glemt om et års tid, eller er der tale om en større ting?

Læs også: Cloud-ekspert om serverless: »Drift, som vi kender det, vil forsvinde«

Mens Android oprindeligt var et styresystem til kameraer, der så dagens lys længe inden smartphones kunne Fuchsia være en nytænkning af et styresystem til mobiler. Måske Google vil se, hvor godt det kan gøres, hvis man bygger det op fra bunden med det klare formål og ikke som en videreudvikling.

Læs også: Nyopdaget Mac OS-malware koblet til APT28-hackerkampagne

Omvendt kan man sige, at hvis det følger mønsteret fra Android og flere andre Google-produkter, så vil det være fire-fem år mere undervejs og dermed kan det nå at blive omformet eller måske endda aflyst, skriver arstechnica.com.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere