Google Plus forsvinder fra Googles forside

3 kommentarer.  Hop til debatten
Google fjerner det direkte link til Google+ fra sin forside. Det betyder ikke, at man afliver mediet – det skal gøre interfacet mere simpelt, oplyser Google.
2. juni 2015 kl. 08:15
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det kan som bekendt være en grum skæbne at blive fjernet fra Googles forside, men ikke desto mindre er det nu sket for virksomhedens eget sociale medie. Google er nemlig i færd med at fjerne de direkte links til brugernes Google+-profiler fra hjemmesiden.

Det skriver The Verge.

Mere konkret vil brugere i den kommende tid opleve, at linket "+(indsæt brugerens navn)" forsvinder fra Googles forside, ligesom det samme link vil forsvinde fra Gmail.

Google afviser dog, at ændringen peger i retning af, at man vil aflive Google+, og et link til det sociale medie vil da også stadigvæk være at finde bag de ni fliser, der gemmer menuen 'apps'.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi er i begyndt at udrulle nogle ændringer til Google-navigationsbaren for at gøre brugerinterfacet mere simpelt,« skriver en talskvinde fra Google.

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
2. juni 2015 kl. 12:34

Får vi så også +søgeord tilbage?

1
2. juni 2015 kl. 09:12

Det er nok også det link på Google med den laveste CTR alltime ;)

2
2. juni 2015 kl. 09:20

»Vi er i begyndt at udrulle nogle ændringer til Google-navigationsbaren for at gøre brugerinterfacet mere simpelt,« skriver en talskvinde fra Google.

Skal da ikke være nogen hemmelighed, at det er simpeltheden, udover selvfølgelige præcise søgeresultater, som gør hele googles søgemaskine.

Så ja, simplificering er en god ting. Men om det også skjuler en dybereliggende årsag...

Jeg synes, Google+ er hammer irriterende. Det er hverken fugl eller fisk. Man skal klikke og klikke og klikke for at få næste information. Navigering er dybt uintuitiv. Deres billed/video-section er noget brugervenlighedsmæssigt hø.

Så jeg ville på ingen måde savne Google+. Overhovedet.