Google-phonen ramt af forsinkelser

En række af Googles vigtigste partnere er ikke i stand til at levere mobiltelefoner baseret på Googles Android-platform i år som ellers oprindeligt udmeldt.

Først til næste år vil en række af Googles vigtigste partnere i Android-projektet være i stand til at sende mobiler baseret på Android-standarden på gaden. Det skriver Reuters, der citerer Wall Street Journal.

Oprindeligt var udmeldingen fra Google, at allerede i andet halvår af 2008 ville de nye Android-terminaler være på markedet, men både det amerikanske mobilselskab Sprint Nextel og kinesiske China Mobile med over 400 millioner abonnenter melder ifølge Wall Street Journal, at de først til næste år vil have terminalerne klar.

Ind til videre fastholder tyske Deutsche Telekom, at de vil være klar med Android-baserede terminaler hen mod slutningen af året.

Ifølge avisen har Google heller ikke haft den forventede succes med at få udviklere til at lave applikationer til Android-platformen. For nyligt kunne Version2.dk referere en undersøgelse fra Evans Data, der placerede Android på en sidsteplads over de foretrukne mobile udviklingsplatforme.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Ove Andersen

Ja ja kender godt OpenMoko, og ved godt det bliver nævnt hver gang der er en mobilnyhed, men så længe de ikke har et endeligt produkt (og ja, ved godt der er vist demo eksempler og man kan købe udviklingsversioner), så er der et stykke tid til man ser noget færdigt produkt.. Så du kan ikke kalde OpenMoko et alternativ endnu..

Du har ret, der helt klart vil være et overhead, men det må da siges at være en fordel at det kan smides ovenpå visse mobil platforme, frem for du slet ikke kan få det på.

Hvis det blev muligt på min tlf. kunne jeg godt finde på at smide det på, ikke nødvendigvis for at køre det som et endeligt OS, men for at udforske det, og se om det har potentiale til at blive OS på min næste tlf.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere